Home Sport Najteži poraz u Soldićevoj karijeri: Šveđanin ga brutalno nokautirao! (VIDEO)

Najteži poraz u Soldićevoj karijeri: Šveđanin ga brutalno nokautirao! (VIDEO)

81
0

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić izgubio je u ONE FC-u, najvećoj azijskoj MMA promociji. U Coloradu je, u prvoj priredbi organizacije na američkom tlu, poražen od Šveđanina Zebaztiana Kadestama. Ovo mu je bio drugi meč u ONE-u. No, može se smatrati i debijem jer je prva borba u prosincu propala na početku prve runde zbog udarca koljenom u međunožje koje mu je zadao Murad Ramazanov.

Soldić je dominirao u prvoj rundi i sjajnim krošeima je kontrolirao meč i u dva navrata uzdrmao suparnika. Ipak, Poljak se pokazao vrlo tvrdim i nezgodnim borcem koji nije odustajao iako mu je lice na kraju runde bilo potpuno krvavo. U drugoj smo vidjeli šok i preokret. Soldić je nakon jedne izmjene pao i brzo se podigao, a švedski borac je iskoristio situaciju i snažnom serijom ga je uzdrmao. Hrvatski borac je stigao do ograde gdje ga je suparnik završio brutalnim nokautom.

Soldić je sad na omjeru od 21 pobjeda i četiri poraza, a Kadestam je sad na omjeru od 15 pobjeda i osam poraza. Kako bi debi ONE-a u SAD-u bio što uspješniji, čelnici su morali dovesti najveće zvijezde, a u hrvatskog borca polaže ogromne nade da može biti dominantan borac u godinama ispred nas. Prognoziralo se da bi brzo mogao dobiti napad na pojas, ali ovo će ga sigurno vratiti par koraka natrag.

Previous articlePriveden dječak (14) u Srbiji. Objavio je fotografiju ubojice i prijeteću poruku
Next articleClinton: Znao sam da će Putin napasti Ukrajinu, 2011. godine mi je priznao da nije zadovoljan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here