Home Mozaik Nakon nekoliko godina pojavio se pred pragom rodne kuće: Ova scena nikog...

Nakon nekoliko godina pojavio se pred pragom rodne kuće: Ova scena nikog nije ostavila ravnodušnim, suze potekle same

538
0

Dolazak u roditeljsku kuću uvijek sa sobom nosi brojne emocije. Ali kada se spletom životnih okolnosti ili nakon dužeg izbivanja iz roditeljskog doma dijete vrati kući, onda je to najveća sreća za svakog roditelja.

Snimka mladića koji je nakon tri godine došao u posjet roditeljima izazvala je burne emocije na društvenim mrežama. Nenajavljeno je došao u roditeljski dom kako bi iznenadio mamu i tatu, a video njihova susreta rasplakao je i najtvrđa srca.

Video susreta, koji je vjerojatno napravio netko od njegovih prijatelja, brzo je postao viralan.

Mladić dolazi u obiteljsku kuću, gdje ispred sebe zatiče baku, djeda i majku. Prva ga je uočila baka, a starica od šoka nije mogla ništa reći, samo je od šoka rukama pokrila usta. Baka ostaje otvorenih usta, dok se Deka vidi u pozadini kako se široko smiješi.

Dječakova mama je sljedeća koja ga je primijetila. Žena također mehanički stavlja ruku na usta i počinje prilaziti sinu, pokušavajući suspregnuti suze. Majčinsko srce nije izdržalo i briznula je u plač dok je grlila sina koji ju je pokušavao utješiti.

Potom se odlazi pozdraviti s ocem koji je u tom trenutku roštiljao u dvorištu. Kad je vidio sina kojeg nije vidio tri godine, ostavlja sve i pokušava biti jak. Suze mu blistaju u očima dok ga čvrsto grli. Otac i sin dugo su ostali u zagrljaju, kao da se otac bojao da će sin opet otići.

Snimka je na Instagramu dobila 361.000 lajkova, a reakcije su se nizale.

– Djeca zaista ne shvaćaju koliko su voljena dok ne dobiju svoju djecu.

– Volite svoje roditelje i poštujte ih dok su živi!

– Posjećuj roditelje što češće, možda jednog dana više nećeš imati nikoga.

– Već 10 godina živim u inozemstvu. Nastojim ih posjetiti dva do tri puta godišnje, ti su trenuci dragocjeni. Oni koji žive s roditeljima i viđaju ih svaki dan ne znaju to cijeniti.

– Sad kad sam i ja majka, tek počinjem shvaćati ove vrste videa!

– Samo da mogu osjetiti njihovu ljubav.

– Voljela bih da imam takve roditelje! – bili su samo neki od komentara.

Previous articleU restoranu naručili specijalitet od žaba pa žažalili: Čim su dobili jelo, uslijedila ružna scena (VIDEO)
Next articleOva riba sve češće napada kupače u plićaku, siše im krv, a ponekad ostavi i zube u koži: ‘Ovih im je dana apetit nešto veći’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here