Home Mozaik Napaljeni muž kupio lutku za seks koja identično izgleda kao supruga: ‘Kad...

Napaljeni muž kupio lutku za seks koja identično izgleda kao supruga: ‘Kad žena ima glavobolju, posluži svrsi’

605
0

Randy Callum Gray iz Velike Britanije ima savršenu zamjenu kada njegova žena ima “glavobolju”, majstor je kupio seks lutku koja izgleda baš poput njegove supruge.

I supruga Char je oduševljena što se njezin suprug može okrenuti lutki koja se zove Dee, kada ona nije raspoložena.

“Callum ima veći seksualni nagon od mene, pa je super što ima Dee, kad se ja ne želim seksati”, rekla je Char. Ovaj par inače zarađuje više od pola milijuna kuna mjesečno na stranici OnlyFans, a dodatnu zaradu omogućila im je i lutka Dee s kojom također poziraju u vatrenim izdanjima.

“Razgovarali smo o seksu u troje, ali kao većina djevojaka brinula sam da ću se mučiti vidjeti Calluma s drugom ženom. Oboje volimo eksperimentirati s lutkom, a i ona se redovito pridružuje našim seansama. Ona nije samo lutka, stvarno smo vezani za nju. Ona je pomogla ojačati našu vezu i zapalila je naše seksualne živote”, otkrila Char.

Naime, par je lutku kupio putem interneta u lipnju: “Bilo je toliko toga za izabrati, ali na kraju smo pronašli Dee, za koju mislimo da sliči meni. Nikada nisam ljubomoran jer tu nema emocija”, priznala je supruga. Sada se Dee redovito pojavljuje na njihovoj stranici OnlyFans i postaje hit s njihovih 2000 pretplatnika.

“Dee je imala pozitivan utjecaj na nas kao par. Ako išta, zbližila nas je, posluži svrsi svakako”, priznaje Callum.

Previous articleBayern za hrvatskog reprezentativca spreman izdvojiti 25 milijuna eura!
Next articleMuž je vara kad god stigne, čak i pred njom: ‘Pisao je drugoj što bi joj radio dok sam ležala pokraj njega’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here