Home Mozaik Naredila sinu da plače zbog lajkova u videu: Nije imala pojma da...

Naredila sinu da plače zbog lajkova u videu: Nije imala pojma da će si otvoriti vrata pakla (VIDEO)

201
0

YouTuberica Jordan Cheyenne, koja je do jučer imala 500.000 pretplatnika na svom kanalu, bila je prisiljena zatvoriti ga zbog jednog videa, baš kao i njezin profil na Instagramu.

Jordan je naišla na neopisive izljeve mržnje i kritika, nakon što je zlostavljala svog devetogodišnjeg sina za potrebe lajkova i klikova.

U kontroverznom videu koji je sve razbjesnio, Cheyenne je pričala o tome kako je njihov pas teško bolestan, a zatim je usput u videu naredila sinu da plače, što je dječak i učinio.

Nesvjesna činjenice da će se u ulozi sve čuti i vidjeti, sina je iskoristila na najgori način, što joj pratitelji nisu oprostili.

“Gorit ćeš u paklu zbog ovoga”, “Pao bih na tlo cijelo vrijeme da ovako maltretiram svoju kćer zbog mojih vlastitih kompleksa”, “Je li ti bar malo neugodno što si rasplakala svog sina?” prisilno? “Bili su neki od blažih komentara. dok one” jače “nećemo ni citirati.

Žena, koja je popularnost stekla savjetima i video zapisima sa područja načina života, kondicije i samohranog majčinstva, rekla je nakon što je ugasila profil na YouTubeu da je to učinila zbog svog sina.

– Razočarana sam prije svega samom sobom, ne znam zašto sam to učinila. Užasnuta sam što sam si dopustila da dosegnem tu razinu ponašanja, da prisilim sina da učini ono što ne osjeća. Što se tiče mog sina, doživio je mnogo neugodnosti i mobinga na svakom uglu škole, pa sam morala reagirati i sve izbrisati – rekao je Cheyen gostujući na portalu Insider.

Sudeći prema reakcijama gledatelja i čitatelja, nakon ovog posjeta nije si puno pomogla.

Velika većina njih misli da je Jordan imao samo jedan izbor, a to je da se javno ispriča i ujedno moli da se sve to brzo zaboravi.

Ono što je sada jedino nepoznato je kako će se snaći bez društvenih mreža i pojavljivanja na njima, budući da je riječ o ženi koja je, zašto ne reći – ovisna o njima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here