Home Mozaik Natjerali ga na DNK test i otkrio je da nije biološki otac...

Natjerali ga na DNK test i otkrio je da nije biološki otac vlastite kćeri: žena se kune da ga nije varala

174
0

Ženi se život okrenuo naglavačke zbog DNK testa koji joj je napravio suprug, a ona tvrdi da je muž nikada nije varao!

Nakon što je njezin suprug napravio DNK test koji je otkrio da on nije biološki otac njihove kćeri, njezin se život potpuno preokrenuo. No, zanimljivo je da ona tvrdi da ga nikada nije prevarila.

Anonimka je na Redditu otkrila da je njezin suprug sumnjao da je kći njegova pa je odlučio napraviti DNK test koji je pokazao da je bio u pravu. Sasvim logično, zbog toga je izgubio povjerenje u suprugu i optužio je da ga vara.

“Nikad ga nisam prevarila. On sada misli da je naša veza laž i želi razvod. Ne znam kako se to dogodilo, ali cijeli dan nisam prestala plakati. Nikad nisam varala. Volim svog muža, zajedno smo od fakulteta, on je ljubav mog života, zgodan je i drag. Osim njega, spavala sam s još dva muškarca u životu, ali to je bilo prije naše veze. Ne postoji drugi potencijalni otac naše kćeri. – Kad sam ostala trudna, bili smo u braku i aktivno smo radili na bebi – napisala je očajna žena.

Dodala je i kako ne zna zašto je napravio “glupi test jer ga ja nikad ne bih prevarila”, no rezultati su stigli i on je sada uvjeren da on nije otac. – Ne znam kako da ga uvjerim da je pogreška u testu, užasno se bojim.

Ova žena ispričala je i kako se njezin suprug posljednjih mjeseci ponaša drugačije te da ju stalno optužuje da ga vara, pa je svoju nevinost odlučila dokazati još testovima – i tu su se stvari prilično zakomplicirale.

“Napravili smo nekoliko testova. Radi se o nalazima krvi, njemu, meni i našoj kćeri, imali smo i termin kod stručnjaka za kimerizam (kimera je organizam sastavljen od stanica koje imaju više od jednog različitog genotipa, ur.), ali je otkazan jer , kao što neki od vas mogu pretpostaviti, moja kći nije biološki moja.

Ne znam kako se to dogodilo, ali tužimo bolnicu u kojoj sam rodila. Ne znam što se dogodilo s mojom bebom, ovo je strašno. Muž mi se vratio, ali moj svijet je i dalje okrenut naglavačke, samo bih voljela da nikada nije polagao taj glupi test”, napisala je žena, a prenosi Stil Kurir.

Dodala je kako se boji da će joj kćer oduzeti, ali istovremeno želi znati gdje joj je biološka kćer i je li dobro.

Ljudi su bili šokirani ovom pričom.

“Ovakav ishod nisam očekivao ni milijun godina”, “Nedavno je bio jedan takav slučaj vantjelesne oplodnje. Majke su zapravo rodile iz embrija drugih žena”, napisali su u komentarima.

Previous articleMarija Zadravec, hrvatska zvijezda filmova za odrasle, otkrila je koja joj je najdraža scena
Next articleZbog ove djevojke se rodilo više od 150 beba: postavila izazov za intimne odnose, svaki muškarac joj je zahvalan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here