Home Mozaik Zbog ove djevojke se rodilo više od 150 beba: postavila izazov za...

Zbog ove djevojke se rodilo više od 150 beba: postavila izazov za intimne odnose, svaki muškarac joj je zahvalan

198
0

Sarah Buckley je 36-godišnja influencerica iz Las Vegasa koja ima podcast i tisućama ljudi dijeli savjete za raspirivanje strasti među partnerima. Stekla je veliku popularnost kada je u siječnju 2021. najavila izazov. Zadatak je bio da supružnici imaju intimne odnose sedam uzastopnih dana, a čini se da ni ona nije slutila što će se dogoditi. Zahvaljujući njoj rođeno je čak 150 beba!

“Pripremite se mentalno, fizički, duhovno, što god trebate učiniti kako biste se posvetili Strasnoj sedmici. Moj je savjet bio da pokušate imati odnose svaki dan… Zatim između odnosa, šaljite poruke, šaljite slike”, rekla je Sara, pokazujući da je savjetovala da se muškarcima kaže da su dobri očevi i muževi.

Izazov je postao viralan, a Sarin inbox preplavile su fotografije pozitivnih testova na trudnoću, a kasnije i fotografije djece. Sara kaže da postoji 150 beba u osam različitih nacija, od kojih su desetak blizanci. Također, vjeruje da ih ima više te da bi stvarni broj rođenih beba sigurno bio 200. Bebe se zovu “Sarini mališani” i imaju svoju stranicu na Instagramu, no Sara ističe da joj to nikada nije bio cilj za povećanje nataliteta.

“Nisam rekla da trebaju koristiti kontracepciju, jer sam mislila da ne moram”, našalila se Sara u izjavi za javnost. Istaknula je kako bi jednog dana voljela imati fotografije sa svim mališanima. Na pitanje kako je došla na ideju pokrenuti baš ovaj izazov, Sara je rekla da je sve krenulo iz osobne priče, nakon razgovora s partnerom o buđenju strasti.

Previous articleNatjerali ga na DNK test i otkrio je da nije biološki otac vlastite kćeri: žena se kune da ga nije varala
Next articleVIDEO: Vinicius prevario Modrića na treningu i slavio to, ovaj ga napucao loptom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here