Home Mozaik Navukao sam se na nju ali ako moj najbolji prijatelj sazna, ubit...

Navukao sam se na nju ali ako moj najbolji prijatelj sazna, ubit će me: Spavao s njegovom majkom, ali ima jedna caka

82
0

Muškarac se obratio kolumnistici i savjetnici Deidri Sanders za pomoć jer ima neobičan problem.

Naime, muškarac ima seksualne odnose s majkom svog najboljeg prijatelja, ali se boji što će se dogoditi kada za njih sazna.

– Super sam se poseksao s mamom svog najboljeg prijatelja, ali brinem kamo to ide. Moj prijatelj i ja imamo 23 godine, njegova mama je u kasnim 40-ima. Uvijek mi se sviđala dok sam bio u školi, ali nisam ni sanjao da ću se zainteresirati za mene – napisao je.

Prošli je mjesec počeo opremati novu kupaonicu za nju, po prijateljskim cijenama. Stvarno je uživao biti tamo jer mu je pripremala doručak i ručak s mnogo šalica čaja između. Njegov prijatelj otišao je od kuće, a njezin suprug, 53, činilo se da živi u pubu pa je izgledala vrlo sretno što ima društvo. Posljednjeg dana kad je bio tamo, donijela mu je pivo, a zatim su popili nekoliko čaša vina.

– Počela sam shvaćati da flertuje sa mnom i, iskreno, osjetila sam da sam se prilično napila. Bio je jako dobar osjećaj imati tako privlačnu ženu koja mi poklanja toliko pažnje. Uvjeravala me da, budući da je petak, njezin muž neće doći kući do ranih jutarnjih sati. Pa smo otišli gore u slobodnu sobu za najčudesniji seks – nastavio je.

– Od tada svaki petak navečer svraćam do nje i potpuno sam se zakačio za nju. Sada govori o tome da će ostaviti muža i preseliti se k meni. Ona nema sretan brak i jako je usamljena.

Imamo odličan seks i ona je divna osoba, ali nisam siguran. Moj prijatelj me stalno pita zašto ne mogu petkom izaći van. Iako smo uvijek bili bliski, nisam siguran želim li mu biti očuh, a siguran sam da ni on to ne bi želio – zaključio je.

– Ne dopustite da vas uvuče u život koji ne biste odabrali. Naravno da osjećate neku simpatiju prema svojoj ljubavnici, ali ona stvarno mora riješiti svoju vezu neovisno o vama. Sve bi ovo moglo postati vrlo neuredno.

Bilo bi vam puno bolje da izađete i upoznate druge mlade ljude svojih godina umjesto da se upustite u nečije brakove. Niste spremni za potpuno posvećenu vezu i to trebate reći svom ljubavniku što je prije moguće.

Bit će povrijeđena i razočarana, ali stvarno mora sama riješiti stvar – odgovorio mu je Didri.

Previous articleNakon poroda joj je nešto pojelo pola želuca! Doktori su mislili da će umrijeti za nekoliko sati, a onda se dogodilo čudo!
Next articleUznemirujuća snimka: Samohranu majku izbo potpuni stranac zbog banalne svađe, nije joj bilo spasa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here