Home Mozaik Uznemirujuća snimka: Samohranu majku izbo potpuni stranac zbog banalne svađe, nije joj...

Uznemirujuća snimka: Samohranu majku izbo potpuni stranac zbog banalne svađe, nije joj bilo spasa

52
0

Samohrana majka je besmisleno izbodena na smrt nakon što se suočila s pijanim muškarcem jer je preglasno razgovarao na telefon pored nje. Fabills Felipe de Almeida, 37, morali su spašavati prolaznici na ulici dok joj je krv tekla iz prsa ispred bara u Brazilu.

Šokantna snimka nadzornih kamera pokazuje banalnu svađu koja je postala kobna, 4. ožujka u gradu Fortaleza. Majka jednog djeteta upravo je završila svoju smjenu u lokalnoj trgovini kada je krenula na susret s prijateljima na happy hour u obližnjem baru na benzinskoj postaji.

Osumnjičeni Eberson de Oliveira, 51, također je pio tamo kada je stigla, prema vlastima. Rečeno je da je svađa između njih dvoje izbila nakon što je stao pokraj Fabills i počeo glasno razgovarati na telefon.

Zastrašujući snimci nadzornih kamera izvan ustanove pokazuju kako žrtva kritizira pijanog Oliveria i čini se da mu viče u lice. Tada ga je, čini se, Fabills ošamarila dok on u desnoj ruci drži nož – i zabija ga u njezina prsa u znak osvete. Mamu, koja nekim čudom ostaje stajati na nogama, zatim podupire promatrač dok se na tlu stvaraju velike lokve krvi.

Na snimci se vidi kako Oliveira, koji je navodno radio kao konobar u tom kraju, uzmiče prije nego što počne bježati. Fabills je hitno prebačena u bolnicu dok se borila za život, ali je preminula dva dana kasnije.

Prema Sekretarijatu javne sigurnosti, ubijena je zbog “banalne” rasprave. Policija je uhitila Oliveira u Fortalezi 9. ožujka nakon što je izdala nalog za njegovo uhićenje. Žrtvina slomljena kći, 20, odala je počast majci i opisala je kao “borca”. Rekla je: “Moja majka je uvijek bila vrlo mirna osoba. Najstrpljivija osoba koju poznajem cijeli život. “Pomogla je svima kojima je to bilo potrebno. Izgubila sam brojati koliko je puta prestala jesti kako bi pomogla drugima i koliko je košara donirala.

“Odgajala me sama, uvijek je bila borac. Sve što je majka kupila rezultat je njenog truda. “Rodila me vrlo mladog sa 17 godina. Ima troje braće i sestara, svi su u velikoj tuzi. Uvijek mi je davala savjet da učim.

Previous articleNavukao sam se na nju ali ako moj najbolji prijatelj sazna, ubit će me: Spavao s njegovom majkom, ali ima jedna caka
Next articlePogledajte tešku ozljedu napadača Gorice; na nosilima je iznesen s terena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here