Home Mozaik Neslana šala tinejdžera iz Melburna skupo ga je koštala: “Zašto si mi ovo...

Neslana šala tinejdžera iz Melburna skupo ga je koštala: “Zašto si mi ovo napravila? Ja sam samo dijete i uništila si mi život”

187
0
polivadevojke
polivadevojke

1.siječnja mladi Australac odlučio se na potez koji će mu se obiti o glavu. Šesnaestogodišnjak je u želji da se zabavi mlijekom prolio skupinu žena koje su uživale u vožnji čamcem. No, nije ni sanjao da će ova neslana šala postati viralna i dovesti ga u ozbiljne probleme.
Snimka ovog incidenta pojavila se na Instagramu, nakon čega je vrlo brzo postala hit na drugim društvenim mrežama. Video je u kratkom roku prikupio više od 32 milijuna pregleda, što je izazvalo osude i bijes diljem interneta.

Na snimci se vidi kako mladić s mosta prolijeva mlijeko po četiri žene koje su mirno plovile rijekom Yara. Kasnije se na internetu oglasila jedna od “žrtava” koja je pokazala kakvu je štetu nanijela neslana podvala.

@giddynokiddy_♬ original sound – Giddynokiddy

Rezervirate krstarenje za prijateljev rođendan, a neki vas klinac prolije mlijekom, stoji u opisu videa koji je mnoge šokirao.

Stol s voćem i grickalicama bio je prekriven mlijekom, a u pozadini se čuje glas koji komentira: “Stvarno ćemo se smrdjeti”. Autor videa izražava želju da “pronađe dijete koje im je pokvarilo dan”, ne shvaćajući ozbiljnost svojih postupaka.

Međutim, stvari su se brzo promijenile za mladog šaljivdžiju kada je video stigao do njegove škole u Melbourneu. Škola ga je nakon istrage odlučila suspendirati, a to nije jedina posljedica – izrečene su mu i druge mjere, što je jasan signal da takvo ponašanje nije prihvatljivo.

Suspendiranje iz škole s 20.000 dolara godišnje moglo bi biti ozbiljno upozorenje za ovog tinejdžera, nadamo se dovoljno snažno da to više neće ponoviti.

Ovaj slučaj još jednom potvrđuje snagu društvenih mreža, ali i važnost odgovornog ponašanja na internetu i u stvarnom svijetu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here