Home Mozaik Nestala djevojčica pronađena 2019.: Otmičari su je držali na jezivom mjestu, nećete...

Nestala djevojčica pronađena 2019.: Otmičari su je držali na jezivom mjestu, nećete vjerovati tko su

256
0

Šestogodišnja djevojčica koja je nestala od 2019. pronađena je živa ispod podrumskih stepenica djedove kuće u sjevernom dijelu države New York, priopćile su američke vlasti.

Paisley Shultis, koja je u trenutku nestanka imala četiri godine, istražitelji su pronašli u ponedjeljak navečer u “malom, hladnom i mokrom” prostoru s njezinom navodnom otmičarkom – majkom Kimberly Cooper (33), piše “The DailyFreeman”. “.

Vjeruju da su Kimerly i njezin suprug Kirk Shultis oteli vlastito dijete i sakrili ga ispod stepenica jer su trebali izgubiti skrbništvo nad Paisley i njezinom starijom sestrom. Pacey su sakrili ispod stepenica, a stariju djevojčicu smjestili su u udomiteljsku obitelj.

Policija je dobila nalog za pretres nakon što je dobila dojavu da se djevojka skriva u kući u Sogertisu. U kuću su ušli u 20 sati. Vlasnik kuće, djed nesretne djevojčice, navodno je rekao policiji da nije vidio Paisley od 2019. te da nije imao pojma da je drže ispod stepenica.

Detektiv Eric Thiel primijetio je nešto na stubištu kuće. Nakon što su policajci skinuli nekoliko drvenih ploča sa stubišta, navodno su vidjeli “mala stopala”.

Kada su je pronašli, mala Paisley bila je dobrog zdravlja. Zatim je puštena pod skrbništvo svog zakonskog skrbnika i ponovno se susrela sa svojom sestrom na nepoznatoj lokaciji. Djevojčica je prepoznala svoju stariju sestru.

Njezina je majka optužena za ugrožavanje dobrobiti djeteta i sada se nalazi u zatvoru okruga Ulster. Njezin je otac optužen za kazneno djelo ometanja skrbništva i prekršajno ugrožavanje dobrobiti djeteta te trenutačno čeka izricanje presude.

Previous articleZbog napada na ženu, uhićen bivši hrvatski rukometni reprezentativac, imao oružje
Next articleStado ovaca upalo u plastenik i pojelo više od 300 kg marihuane: Ono što im se dogodilo rasplakat će vas do suza!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here