Home Vijesti Neurokirurg otkrio u kakvom je stanju žena koju je monstrum izudarao sjekirom...

Neurokirurg otkrio u kakvom je stanju žena koju je monstrum izudarao sjekirom po glavi: ‘Ozljede su brutalne’

123
0

Cijelu je Hrvatsku šokirala tragedija koja se sinoć dogodila u zagrebačkom naselju Kozari putevi, gdje je muškarac sjekirom napao svoju bivšu partnericu te usmrtio jednoipolgodišnju djevojčicu.

Liječnici se još uvijek bore za život majke, a neurokirurg KBC-a Dubrava primarijus Tonko Marinović je za N1 komentirao stanje majke.

“Bolesnica stara 41 godinu primljena je sinoć u hitnoj službi. Hitni operacijski zahvat je prošao dobro bez komplikacija nakon čega je smještena u jedinicu intenzivnog liječenja”, rekao je te dodao kako je operativni zahvat trajao nekoliko sati.

“Radi se o teškim, po život opasnim ozljedama kod kojih je teško reći kakav će biti ishod i posljedice ozljede. Ona je sada na aparatima i o njoj skrbe vrhunski intenzivisti. Na redovitim je snimanjima. Provode se sve potrebne metode intenzivnog liječenja.”

Komentirao je i kako doktor nije bio dežuran kad je unesrećena stigla u bolnicu te je naglasio da je situacija jako komplicirana: “Ozljede jesu brutalne, ali to je naš posao u krajnjem slučaju. Pacijentica je trenutno u komi da se mozak odmori od tako teške ozljede da bismo smanjili potrošnju energije koju mozak inače troši i na taj način mu dali priliku da se što bolje oporavi”.

Na pitanje o potencijalnim posljedicama, liječnik odgovara: “Nažalost, još je prerano da bi se dale ikakve prognoze. Pacijentica će sada biti na intenzivnoj njezi. Po potrebi ako bude dodatnih komplikacija kirurški će se intervenirati.”

Previous articleBrekalo opet u Dinamu?
Next articleRusi: Lovren je potjeran iz Zenita zbog ustaških pozdrava

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here