Home Vijesti Ni Ježić mu ništa ne može: Tomo Sparožić premoćno pobijedio u Omišlju

Ni Ježić mu ništa ne može: Tomo Sparožić premoćno pobijedio u Omišlju

282
5

Popularni nezavisni načelnik Omišlja Tomo Sparožić, tom će općinom upravljati još 4 godine. Sparožić je u drugom krugu pobijedio s 62 posto glasova, dok je Dunja Mihelec Buljević (HNS-SDP) dobila 38 posto glasova. Kampanja u Omišlju se zaoštrila nakon serije tekstova u Novom listu koji je Sparožića optužio za sukob interesa. Sparožićev stožer je za sukob interesa prozvao Novi list i Roberta Ježića optuživši ih da prljavom kampanjom u Omišlju žele instalirati svoje poslušnike i na taj način pogodovati Ježićevim poslovnim interesima u slučaju Dine i budućeg LNG terminala koji bi se trebao graditi upravo na području te općine. Kao odgovor na napade iz Novog lista, Sparožićeve pristalice su u Omišlju postavili prometni znak s prekriženim ježom. (rd)


Novi/stari načelnik općine Omišalj

Previous articleMiroslav Uljan pobijedio u Kostreni, Viškovo SDP-u, Crikvenica i Klana HDZ-u
Next articleVIDEO: Pljačka dokazana nakon 10 godina

5 COMMENTS

  1. Frank je postao sluga krupnom kapitalu. Još samo da se Končar negdje kandidira pa da mu postane glasnogovornik. Sramota, a kakav je to novinar bio.

  2. Zanimljivo da narod nije “popusio” ni guranje Novog lista u korist svog zaposlenika i nezavisnog kandidata u Kostreni Igora Vranica…Nek si zamisle kakvo su smece od novina postali ako im ljudi ne vjeruju…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here