Home Mozaik Nitko ne može shvatiti što nije u redu sa ovom kućom.

Nitko ne može shvatiti što nije u redu sa ovom kućom.

127
0
1500428 untitled ls
1500428 untitled ls

Fotografija nove izgrađene kuće nedavno je izazvala živahnu raspravu na društvenim mrežama, pokazujući kako detalji mogu postati predmet pažnje i zabave.

Korisnik @ColeSomeNumbers podijelio je fotografiju na Twitteru s jednostavnim upitom: “Naišao sam na video koji prikazuje novoizgrađenu kuću, javi mi kad primijetiš što nije u redu.” Fotografija je brzo privukla pažnju korisnika, pregledana je više od 900.000 puta u kratkom vremenu prije nego što je uklonjena, ali je ipak dovoljno dugo bila dostupna da izazove niz pitanja i šaljivih komentara.

Mnogi su se korisnici zbunili tražeći moguće nedostatke, dok su drugi primijetili neobičan odraz automobila u prozoru, što je dodatno podstaklo raspravu.

No, osim odraza, pažnju su privukli i drugi detalji, poput prilaza garaži koji nije bio asfaltiran niti betoniran, već je prekriven travnjakom, što je izazvalo šalu da bi garaža možda služila samo za parkiranje kosilice.

Jedan korisnik je iznio teoriju da se radi o kući u engleskom gradu Hullu koja je na prodaju, čime je objašnjeno zašto neki dijelovi izgledaju nedovršeno.

Unatoč spekulacijama i komentarima, ostaje pretpostavka da će se prilaz urediti kada se pojavi kupac. U međuvremenu, slika je poslužila kao podsjetnik da i u najmanjim detaljima može biti zanimljivosti i prostora za humor, dok je unutrašnjost zgrade, vrijedne 350.000 funti, i dalje privlačila pažnju potencijalnih kupaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here