Home Mozaik Nives Celzijus zavrtjela hula hoop u ultra kratkim hlačicama: ‘Možete li vi...

Nives Celzijus zavrtjela hula hoop u ultra kratkim hlačicama: ‘Možete li vi gledat’ koliko ja mogu vrtit’?’ (VIDEO)

483
0

Nives Celzijus (41) pohvalila se na Instagramu novom vještinom. Bolje rečeno, Nives se prisjetila onog što je radila u djetinjstvu. Nekad ju je hula hoop zabavljao, a danas joj pomaže održati zanosne obline. Naravno i zabaviti je dok marljivo trenira.

“Uznapredovala sam toliko da mogu vrtjet’ hula hoop i tračariti s gospođom majkom na mobitel. Satima… Do sutra možda naučim i biti privlačna u hulahoopingu”, stoji uz video na kojem Nives u kratkim pamučnim bež hlačicama ultra visokog struka i crnom topiću bez prestanka vrti hula hoop, naginjući se naprijed pa natrag, dok popularni kolut ne pada s njezina struka.

“Ja bih gledao do sutra”, jedan je od komentara na objavu, dok je oštro oko drugog korisnika uhvatilo mačku kako ulazi u kadar dvaput te je isti otkrio prevaru na koju se Nives samo nasmijala. Naime, starleta je ponovila video dvaput. Pratiteljice, pak, više zanima koliko je hula hoop težak te ostale tehnikalije oko treninga.

Svatko tko ima imalo iskustva s vježbanjem, zna koliko je za kontinuitet bitno da je ono zabavno. Sasvim je suludo trošiti energiju na nešto što nam ne leži. Primjerice, nemojte se baviti trčanjem, ako ga mrzite. Radije upišite ples ili nešto drugo što vas zabavlja. Nives, svoju trening rutinu obogaćuje različitim pomagalima.

Prije dva tjedna objavila je još jedan video treninga i nazvala ga “Jutarnje razbuđivanje”. Na njemu skače na trampolinu, još jednoj omiljenoj dječjoj razonodi, uz poruku: “Tresi i salce i celulit i strije i osjećaj se bombastično”. Starleti zabave ni aktivnosti ne nedostaje.

Previous articleVIDEO: Trumpovi pristaše bijesno prosvjeduju ispred imanja
Next articleMladoženja Stepan usred svadbe nasmrt pretukao mladu i bacio je u jarak: Reakcija svatova prkosi razumu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here