Home Najnovije Nogometaš pronađen mrtav, potresna izjava njegovog oca: ‘Postoji snimka, tamo će se...

Nogometaš pronađen mrtav, potresna izjava njegovog oca: ‘Postoji snimka, tamo će se sve vidjeti‘

126
0

Ruski nogometaš Aleksej Lesin pronađen je mrtav 6. studenoga, a tri dana kasnije njegov je otac otvorio brojna pitanja. Izjavio je, naime, da postoji snimka kojom se može dokazati što se točno dogodilo njegovom sinu.

Lesin je u svojoj karijeri branio boje nekoliko niželigaških klubova poput Himika, Ćeboksarija i Čuvašije, po završetku karijere 2020. odlučio se nastaviti baviti malim nogometom. Život je navodno izgubio nakon večernjeg izlaska s ekipom u Sočiju. Ipak, izjava oca Sergeja izazvala je čitav niz reakcija, ali i postavila nova pitanja.

– Kako je pregledom utvrđeno, Aleksej je umro od gušenja. Utopio se. Istragom je utvrđeno da je s ekipom bio u jednom baru do tri sata ujutro. Kad se lokal zatvorio, otišli su u drugi, ali moj sin nije mogao ući zbog ‘dress codea‘. Njegovi suigrači htjeli su pozvati taksi da ga odveze kući, ali on je to odbio i rekao da će ih pričekati – rekao je Sergej Lesin, pa dodao:

– Otišao je u drugi lokal, odakle je viđeno da je izašao u pet ujutro i krenuo prema moru. Pronađen je oko osam sati. Postoje čak i snimke kako leži na obali. Kamere su po cijeloj obali, tu bi se sve trebalo vidjeti.

Nakon novih informacija ostaje za vidjeti što će pokazati istraga, a prema posljednjim informacijama forenzičari već rade na slučaju.

Previous articleCapak: Informacije su čudne, moguća je i sabotaža!
Next articleBeroš: Možda je sve greška, a Coca Cola nije kriva!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here