Home Sport Nogometaši Rijeke otputovali na pripreme u Portugal

Nogometaši Rijeke otputovali na pripreme u Portugal

775
0

Nogometaši Rijeke u petak su krenuli put Portugala, točnije gradića Albufeira, gdje će do 8. veljače odraditi glavni dio priprema, te nastupiti na Atlantic kupu, jakom međunarodnom turniru.
Riječka ekspedicija iz Venezije redovnom će avionskom linijom otputovati za Lisabon otkud će autobusom nastaviti put na jug Portugala gdje će ih dočekati nešto ugodniji uvjeti od oštre zime što je ove godine stigla u Rijeku.
– Vrijeme u Portugalu moramo iskoristiti na najbolji mogući način. Vjerujem da ćemo imati maksimalne uvjete, kao što smo imali uvijek dosad, i da ćemo izvući maksimum iz tog perioda. Naporno radimo već tri tjedna, ali ovo je dio sezone koji moramo shvatiti maksimalno ozbiljno, izvući maksimum i naravno izbjeći ozljede, rekao je Mate Maleš, kapetan HNK Rijeka prije polaska u Portugal.
Rijeka će na Atlantic kupu igrati u skupini protiv AGF Aarhusa (1. veljače, 17 sati), te protiv Djurgårdena (4. veljače, 14 sati).
– Očekuje nas nekoliko utakmica na Atlantic kupu protiv odličnih ekipa i to će za nas biti jako dobra provjera pred drugi dio sezone. Znamo što nas čeka u nastavku i važno je što bolje pripremiti se za izazove što dolaze, ustvrdio je Mate Maleš.
Na put u Portugal krenuli su igrači: Andrej Prskalo, Ivan Nevistić Stefan Ristovski, Ivan Martić, Simon Sluga, Josip Elez, Aleksandar Šofranac, Bernardo Matić, Leonard Zuta, Franko Andrijašević, Josip Mišić, Mario Gavranović, Goodness Ajayi, Alexander Gorgon, Mate Maleš, Florentin Matei, Filip Bradarić, Marko Vešović, Matic Črnic, Franko Kovačević, Samuel Ayodeji, Tomislav Turčin, Nikola Totić, Jasmin Čeliković, Dario Čanađija, Lovro Majkić i Dario Župarić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here