Home Vijesti Nova žrtva Yasmin pilula: Mlada Riječanka zbog tableta zamalo izgubila nogu

Nova žrtva Yasmin pilula: Mlada Riječanka zbog tableta zamalo izgubila nogu

184
0

Valentina Panović, 22-godišnja Riječanka, ispričala je kako se od početka kolovoza bori s posljedicama uzimanja pilula Yasmin koje su joj prije dvije godine preporučene radi poboljšanja tena odnosno liječenja akni. “Provela sam dva tjedna u bolnici, a sada uzimam lijek protiv zgrušavanja krvi i nosim specijalnu čarapu. Želim upozoriti cure na ono što im se može dogoditi jer još prolazim kroz vrlo teško razdoblje”, rekla je Valentina za Slobodnu Dalmaciju.

Sve je počelo kada je dobila virozu s temperaturom od 40 stupnjeva, proljev i grčeve, zbog čega je potražila liječničku pomoć. Uskoro joj je otekla i poplavila noga te je nakon dodatnih pregleda zaključeno da ima trombozu odnosno krvni ugrušak u preponi.

“Liječnici u zadarskoj i riječkoj bolnici rekli su mi da je to posljedica uzimanja Yasmina. Ipak, dobro sam prošla jer se ugrušak zadržao u preponi, a tromboza je na vrijeme dijagnosticirana,” rekla je Valentina.

Valentina je redovno išla ginekologu, pridržavala se svih uputa koje je dobivala, ali unatoč tome nije izbjegla loše posljedice na koje upozorava i proizvođač na uputama o korištenju lijeka.

Previous articleRadman: Zadar nije baš tako loš
Next articleSex u BB kući: Rina i Mrkvica otišli do kraja!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here