Home Sport Radman: Zadar nije baš tako loš

Radman: Zadar nije baš tako loš

1335
0

Mladen Ivančić jučer je na »presicu« doveo i dvojicu najpouzdanijih »kotačića« bijele momčadi ove sezone – braniča Fausta Budicina i vratara Velimira Radmana, koji je baš protiv Zadrana prošle sezone bio najbolji pojedinac na terenu. U obje utakmice, pa čak i onoj koju je »Rijeka« uvjerljivo dobila na Kantridi (5:3).
    – Nemojte me sada ureći – kazao je Radman i osvrnuo se na sutrašnjeg gostovanje. – Neće u Zadru biti lako kao ni na svakom gostovanju. »Zadar« nije tako loša momčad kao što to ljestvica pokazuje. Moraju se vaditi na nama, ali i mi imamo svoje planove. Čvrstom igrom treba tražiti bodove.
    Od Fausta Budicina, koji o Zadranima ima slično mišljenje kao i Radman, se u Stanovima očekuje malo više od odrađivanja obveza u zadnjoj liniji. Stoper »bijelih« je s dva pogotka na čelu klupske ljestvice strijelaca zajedno s Anasom Sharbinijem. Budicin je u laganoj golgeterskoj krizi. Nije zabio protiv Osječana.
    – Malo me to brine, moram na treningu dodatno vježbati – našalio se Budicin, koji će sasvim sigurno u Zadru imati prilike za pokoji ofenzivni skok, a sigurno i defanzivni skok. – Očekuje se tvrda utakmica, sigurno će biti dosta prekida iz kojih se uvijek da nešto napraviti. Treba pripaziti na prekide, posebno u fazi obrane. (novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here