Home Vijesti Novi detalji smrti supruga Nikoline Pišek: Taman je odlučio promijeniti jednu stvar,...

Novi detalji smrti supruga Nikoline Pišek: Taman je odlučio promijeniti jednu stvar, smrt ga je prekinula

636
0
foto: Kurir

Vijest o iznenadnoj smrti supruga poznate voditeljice Nikole Pišek, povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića (44) i dalje plijeni pozornost domaćih medija.

Ristović je u subotu preminuo u kasnim večernjim satima tijekom masaže tijela, a Hitna pomoć nažalost nije stigla na vrijeme, a kada je stigla, mogla je samo konstatirati da je srce prestalo raditi.

Inače, Vidoje se tijekom dana osjećao dobro i sve do pred samu smrt nije se žalio na nikakve zdravstvene probleme. Tijekom masaže osjetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali je već bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka preminuo.

Nakon što je izgovorio riječi: “Ne osjećam se dobro”, odmah je izgubio svijest i ubrzo preminuo. Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je imao srčani udar.

Izvor blizak obitelji Ristović-Pišek kaže da su svi njihovi prijatelji i članovi uže i šire obitelji bili šokirani što su ostali bez sina, muža, oca i prijatelja, koji je imao ozbiljne planove da svoje životne navike dovede u red.

– Vidoje je bio iznimno uspješan čovjek, ali čini se da je specifičan ritam putovanja i posla učinio svoje – počinje izvor i dodaje:

– Trgovao je umjetninama i puno je putovao Europom. Ruta Beograd-Zagreb-Beograd bila je gotovo svakodnevna ruta za njega i njegovu obitelj. Bio je veliki hedonist, volio je uživati ​​u hrani i piću, a unatoč prekomjernoj tjelesnoj težini, što je bilo doista uočljivo, ništa nije upućivalo na to da bi se takav ishod mogao dogoditi. Kolesterol i krvni tlak su mu s vremena na vrijeme bili povišeni, ali je rekao da ima kontrolu i da nema razloga za brigu. Uz ekskluzivna pića u kojima je uživao, volio je zapaliti i tompus. Redovito je išao na masaže i spa centre jer mu se takva vrsta opuštanja iznimno sviđala. Planirao je ovog proljeća početi s dijetom i detoksikacijom tijela. Bio je odlučan u tome da svoje tijelo i zdravlje dovede u red, no što se dogodilo, vidite i sami.

Izvor navodi da je Vidoje bio izuzetno duhovit te da se često šalio na račun svojih pokušaja da smršavi.

– Svake godine u proljeće imao je duhovite primjedbe i na svoju i na našu kilažu. Rekao je da bi svi trebali prije ljeta ići na dijetu, a taman kada je ove godine donio ozbiljnu odluku, smrt ga je, nažalost, prekinula u toj namjeri – zaključuje izvor za Alo.

Glumica i voditeljica Nikolina Pišek nije bila u Beogradu kada je Vidoje preminuo. Kako su živjeli na relaciji Beograd-Zagreb, Nikolina je ovoga puta u trenutku njegove smrti bila u glavnom gradu Hrvatske. Kada je to saznala od policije i najbližih, odmah se spakirala i zaputila prema glavnom gradu Srbije.

Nikolina je, vidno potresena, drhtavim glasom pozvala Alo! povodom smrti njenog supruga.

– Osjećam se grozno i ​​jedva govorim. Još nije obavljena obdukcija, ja o uzroku smrti znam koliko i vi. Jako mi je teško, stigao sam u Beograd, ali trenutno nisam u kući u kojoj sam ranije živio. Ne bih više komentirala ovu situaciju, hvala na razumijevanju – rekla je Nikolina.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i toksikološko vještačenje tijela Vidoja Ristovića, čija je smrt prekjučer prijavljena dežurnom zamjeniku tužitelja. Uzrok smrti kao i vrijeme i mjesto ukopa bit će objavljeni naknadno.

Previous article47-godišnjak pretukao 41-godišnjaka na Vrbniku
Next articleOvo je gej performans u Dubrovniku koji je zgrozio HDZ-ovce i mostovce

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here