Home Vijesti Obersnel: Urbani turizam nije samo romantičarska bajka (VIDEO)

Obersnel: Urbani turizam nije samo romantičarska bajka (VIDEO)

163
3

Komentirajući izvješće o realizaciji Plana aktivnosti na pripremi turističke sezone 2009. i Plan aktivnosti na pripremi turističke sezone 2010.g. gradonačelnik Obersnel je kazao da koncept razvoja urbanog turizma nije samo romantičarska bajka, već projekt koji polučuje određene rezultate vidljive u porastu broja noćenja, kao i znatno povećanom broju dolazaka turističkih autobusa, posebice u pred i posezoni.

Raznolika i atraktivna kulturna ponuda, Riječki karneval, regata Fiumanka, Art-kino, rock scena, dobar shopping, besplatni bežični pristup Internetu, samo su neki segmenti po kojima je Rijeka danas poznata, pa će Grad Rijeka u sklopu svojih aktivnosti i nadležnosti pružati podršku poduzetničkom sektoru koji razvija turističku ponudu, zaključio je gradonačelnik.

Turistička zajednica Grada Rijeke tiskat će nove brošure za turiste s podacima o novim turističkim i lokalitetima i planiranim događanjima u 2010. godini te promovirati Grad Rijeku kao kongresnu destinaciju na kongresnim sajmovima. (tekst: rijeka.hr)

Previous articleCrikveničanin vozio s 2,64 promila
Next articleViše smeća – veća cijena

3 COMMENTS

  1. Gosp.Vepar lupa ko Maksim po diviziji. Urbani turizam u Rijeci je sve osim turizma. To je u prvom redu uhljebljivanje određenih ljudi kojima ja osobno ne bih povjerio ni nacrtanu ovcu jer bi mu se ista do ujutro izbrisala.
    Financijski efekti od spomenutog turizma jednaka su nuli. Bilo bi jako dobro da naš gradonačelnik izmisli nešto na što se konačno nećemo smijati.
    Bobi

  2. Možda bi g. Vepar sam mogao postati (turistička) atrakcija. A rok scena posatje sasvim drugačija iz perpsektive g. Vepra – rok rok.

  3. Ma sta si Veprina umislja da smo mi svi budale,da nece kao i proslih godina radnike iz Bosne prijavit kao goste pa se hvalit kako je porastao broj nocenja.
    Rijeka je u turizmu 0 i Veprina to zna,ali treba uhljebit sve one nesposobnjakovice iz TZa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here