Home Najnovije Obilna kiša izazvala probleme u Rijeci i okolici

Obilna kiša izazvala probleme u Rijeci i okolici

863
0

Današnje obilne padaline izazvale su brojne probleme u Rijeci i okolici. Najviše su problema u funkcioniranju sustava javne odvodnje otpadnih voda izazvale na zapadnom dijelu grada, na dijelu ceste D304 (Kastav – čvor Diračje – Rijeka). Na dionici te ceste od Diračja do Martinkovca pljuskovi su uzrokovali podizanje kanalizacijskih poklopaca. Podignute poklopce djelatnici komunalnog društva Vodovod i kanalizacija odmah su vraćali na svoje mjesto zbog čega nije bilo većih problema u odvijanju prometa.

Jake su oborine uzrokovale oštećenje asfalta na križanju ceste D304 Kastav – čvor Diračje – Rijeka s ulicom Tina Ujevića. Zbog oborina promet se odvija do daljnjega u oba smjera preostalim slobodnim trakom uz prometnu signalizaciju.

Oštećenje asfalta na državnoj cesti površine 10-ak m2 uzrokovalo je oštećenje cjevovoda mješovite kanalizacije od strane za sada nepoznatog izvođača radova na jednoj od podzemnih instalacija. Zbog oštećenja na cjevovodu profila 60 cm došlo je do ispiranja kolničke konstrukcije te potom i podizanja asfalta. O navedenom je obaviješten i vlasnik prometnice – Hrvatske ceste kako bi se pristupilo potrebnim sanacijama. O rokovima i načinu sanacije javnost će biti naknadno izviještena.

Previous article“Goran Bare – mojih 30 godina” u dvorani Stereo
Next articleU lipnju prvi rebalans proračuna – rezanja u kulturi i sportu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here