Home Kolumne “Goran Bare – mojih 30 godina” u dvorani Stereo

“Goran Bare – mojih 30 godina” u dvorani Stereo

635
0

U petak 4. lipnja s početkom u 22.30. u riječkoj dvorani Stereo nastupit će Goran Bare. Legendarni Bare, jedinstven i kontroverzan autor i glazbenik, ove godine bilježi 30 godina rada. Djelovao je samostalno i s Plaćenicima, ali navjerniji je ostao matičnom bendu Majke. Objavio je 10 albuma, dodjeljene su mu mnoge diskografske nagrade i sve te godine karizmatični Bare zasluženo ne silazi s vrha rock scene. Održao je mnogobrojne koncerte diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju.

Nakon Zagreba održat će koncert i u Rijeci, u petak 04.06. na kojem će biti zastupljene pjesme iz svih njegovih faza i tako održati još jednu u nizu lekcija iz pravog rock’n’rolla. Koncert će biti podjeljen u nekoliko setova po razdobljima od samih njegovih početaka pa do Majki, Bare solo i posebna poslastica – nove pjesme s albuma koji se snima, a koje Bare želi ovom prigodom podijeliti sa svojim fanovima: Život je osjećaj, Ja nisam tvoj, Pozovi me u noć i Moja je ljubav.

vrata se otvaraju u 21.30. a ulaznice moćete kupiti po cijeni od 80 kuna u pretprodaji u Capitanu ili po 100 kuna u Stereu na dan koncerta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here