Home Mozaik Odbija ubiti uši na djetetu jer je veganka: Kćer se krvnički češe,...

Odbija ubiti uši na djetetu jer je veganka: Kćer se krvnički češe, a majka ih pokušava ‘pustiti na slobodu’

257
1

Obično, kada vaše dijete dobije uši, očajnički ih se želite riješiti i ubiti ih što je prije moguće. No, jedna majka iz Australije imala je potpuno suprotan pristup – ona ovim iskušenjima nimalo ne želi nauditi. A njezino bizarno razmišljanje ostavit će vas da se počešete po glavi i zbunite… (jeste li već? Isto.)

Prema zabrinutoj majci koja je pisala novinama tražeći savjet, njezina susjeda neće očistiti svoje dijete od ušiju s kose jer je veganka – a vegani ne ubijaju živa bića.

– Moja sedmogodišnja kći najbolja je prijateljica s djevojkom iz susjedstva, u čijoj su obitelji svi vegani. Dobro je, poštujemo njihov izbor… moj problem je što je nedavno ova inače divna dječica bila u našoj kući i bijesno se češala po glavi, a ja sam otkrila da joj je glava puna ušiju.

Nakon što je djevojčicinoj mami spomenula uši, rekla je da ih je svjesna i da zna da ih ima, ali da im ne želi nauditi jer vegani ne ubijaju živa bića.

– Rekla mi je da je njena praksa da uši i gnjide iščešlja u vrt gdje imaju najbolje šanse za preživljavanje, nastavila je zabrinuta majka, “a meni je vilica pala do poda”, a onda je od novina zatražila savjet kako Što učiniti sada.

– Ne želim odvajati djecu, ali nema šanse da će “četkanje u vrtu” uspjeti (industrijski pesticid jedva da djeluje) i ne želim da moja kćer bude prekrivena tom gamadi.

Savjetnica časopisa rekla je zabrinutoj mami što ona zapravo misli – da je druga mama “predani moron”. Tada je rekla da je ona zapravo “čudovište” koje je te uši osudilo na “sporu i bolnu” smrt jer neće moći preživjeti u vrtu.

Tada je majci u šali savjetovala da uzme stvar u svoje ruke i opremi kupaonicu tako da se one “igraju frizerke” i same uklanjaju uši. Međutim, upozorila je da bi to moglo uznemiriti drugu mamu ako sazna.

Ipak bi moglo biti vrijedno toga!

Previous articleUhvatila ga u prevari i istukla nasred ulice: Ljubavnica gologuza pobjegla na motoru s nepoznatim muškarcem (VIDEO)
Next articleŽena hitno traži ljubavnika za muža: Objavila oglas, ovo je plaća, kad čujete, možda se i javite (VIDEO)

1 COMMENT

  1. Žena vole prirodu i društvo,ovo zadnje posebno jer “prenosi prirodu u realno vreme”sa jedno na drugo,samo mora da budu svi vegani i penjači koji gaze mrtve šerpase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here