Home Vijesti Odjeci afere ‘Honda accord u pogrebnom poduzeću’: Ma kako ih više nije...

Odjeci afere ‘Honda accord u pogrebnom poduzeću’: Ma kako ih više nije sram?

564
0

Ne prestaju burne reakcije na tekst objavljen prekjučer u Novom listu, a prenesen na našim stranicama, prema kojem je u jeku financijske krize, komunalno poduzeće Kozala, novcima poreznih obveznika i korisnicima pogrebnih usluga, kupilo vozilo Honda accord vrijedno 220.000 kuna. Vozilom se vozi direktorica komunalnog društva (valjda za obilaske groblja Zamet, Kozala i Drenova), a umjesto komentara prenosimo komentare naših ogorčenih čitatelja:

očajnik March 7th, 2009 2:30 pm edit :

Pa da još glasam za debelog, a on je šef ovoj bahatoj kreaturi koja se bogati na mrtvima! Ma kako ih nije više nije sram, a pogotovo njega koji to dopušta, jer ipak je to KD pa je u vlasništvu grada,a to znači našem.Pravo nam budi,svatko ima vlast koju zaslužuje,a valjda dok bude penzionera koje možeš kupiti besplatnim kartama Autotroleja (opet KD,opet naše pare ), fažolom u Ronjgima za 1, maj (opet naše pare ) i sad Oliverom na Trsatu (opet naše pare iako ova komunjarska kamarila govori da su to pare SDP-a) Rijeka će ostati “Hrvatska Bolonja”, vječni “crveni grad” i sad već 20 g. nakon pada komunizma u ist. Evropi. Kad putujem Hrvatskom sramota me je reći da sam iz Rijeke (barem na političkom planu ) jer za ostatak HR mi živimo i dalje u 1945-toj ! Pa zar smo takvi idioti ? Čak i Franjine smo uspjeli smijeniti bar na 4 god. ,a ovi se drže ko priljepci već 64 godine !!Al, za koga da glasam kad mi se nude mlakonje ?
Ma neka, glasati ću za crnog vraga; Mićine zelenaše, iredentu , četnike, HDZ, bilo koga ,al ne mogu više ove gledati. Ne mogu gledati kako im trbusi rastu i misle da im ni Čavez ,ni Kastro ,ni Kim Il Sung nisu ravni ! U pomoć !!!!!

jedanri March 8th, 2009 11:58 am edit :

Potpisujem.. Zaista me hvata očaj kada (povremeno) pročitam vijesti iz MOG grada, Grada koji potiče sitnu raju da budu što socijalniji, što bolesniji i što bijedniji, da ovise o NJIMA, a ONI sebi tako osiguravaju dugu i svijetlu budućnost na poziciji vlasti u gradu koji se pretvorio u socijalnu ustanovu, gdje se može poslovno opstati samo ako si NJIHOV, dok se vječito pozivaju na “pritisak iz Zagreba”.. Grad koji se naziva “turističkim”, sa autobusnim kolodvorom, aerodromom i regulacijom prometa primitivnijim od onih u zemljama Trećeg svijeta (mi bi, kao, trebali biti negdje drugdje..), uhljebili su generacije SVOJIH, dok ONI DRUGI igraju ispod žita s njima, podijelili su zone interesa i grabaju gdje stignu.. Vratite se Talijani, Mađari, Austrijanci, sve ćemo vam vratiti..!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here