Home Mozaik Oglasio se Ante kojem je zaposlenik Disneylanda upropastio prosidbu: Cura je bila...

Oglasio se Ante kojem je zaposlenik Disneylanda upropastio prosidbu: Cura je bila tužna

176
0

Nakon što je snimka uništene prosidbe obišla internet, oglasio se Ante, muškarac kojem je magični trenutak u Disneylandu uništio jedan zaposlenik.

“Um mi je bio prazan”, rekao je za New York Times Ante koji živi u blizini Stuttgarta, koji zbog privatnosti sebe i svoje zaručnice nije htio otkriti svoje prezime.

31-godišnji IT-jevac Ante rekao je da su on i njegova pet godina mlađa zaručnica bili zbunjeni i tužni nakon poteza zaposlenika. “Disneyland je mjesto gdje se ostvaruju snovi, a naš trenutak su uništili”, požalio se.

Rekao je da je prosidbu planirao još od Božića, kada mu je zaručnica poklonila karte za Disneyland. U četiri godine, koliko su zajedno, dodao je Ante, čarolija Disneyja odigrala je važnu ulogu u njihovoj vezi.

Na početku njihove veze poklonio joj je ružu u staklenoj kupoli, sličnu začaranoj ruži iz priče Ljepotica i zvijer. Gledali su gotovo svaki Disneyjev film zajedno, a on se, kaže, mjesecima mučio oko toga gdje, kako i kada da je zaprosi.

Kad su došli do tematskog parka, rekao je Ante, shvatio je da više ne može čekati večernji vatromet pa ju je odlučio zaprositi odmah. “Bio sam previše uzbuđen”, rekao je. Prije nego što se popeo na pozornicu, šapnuo je zaposleniku na uho svoj plan i tražio ga dopuštenje.

Nakon bizarnog postupka zaposlenika, Ante i zaručnica bili su potpuno zbunjeni. “Nismo više bili sigurni ni je li ona pristala prije nego što se on pojavio”, dodao je 31-godišnjak. Sjeli su na klupu i pregledavali snimku prosidbe. “Ona je bila u isto vrijeme sretna i tužna”, kaže.

Iz Disneyja su im se ispričali i ponudili besplatan vikend u Disneyland parku i hotelu po njihovom izboru. No, iako kažu da cijene ispriku, ponudu su odbili.

“Ne želim više posjećivati ​​Disneyland”, rekao je Ante. “Ne mogu nam vratiti trenutak, a to je jedino što želim – dobiti drugu priliku”, kaže.

Podsjećamo, samo nekoliko trenutaka nakon što je Ante izvadio zaručnički prsten iz džepa, zaposlenik Disneylanda se pojavio niotkud, oteo prsten i uputio par niz stepenice, govoreći im da će tamo prosidba biti još ljepša.

“Ali rekla je da”, govorio je šokirani Ante. “Da, to je super, ali ovdje će biti još bolje”, inzistirao je zaposlenik.

Iz Disneyja nisu otkrili je li zaposlenik kažnjen.

Previous articleSnimka Bidena ponovno zapalila internet: Pogledajte što mu se dogodilo prije važnog samita (VIDEO)
Next articleGvardiol bio na manjoj operaciji, Leipzig objavio kad će se vratiti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here