Home Najnovije Olmo: Gvardiol mi pomaže s učenjem hrvatskog

Olmo: Gvardiol mi pomaže s učenjem hrvatskog

54
0

Španjolski reprezentativac Dani Olmo (24) dao je intervju za službenu stranicu Bundeslige. U njemu je govorio o suigraču iz RB Leipziga te hrvatskom reprezentativcu Jošku Gvardiolu (20). Podsjetimo, obojica su igrali i u zagrebačkom Dinamu prije no što su potpisali za njemačkog prvoligaša.

“Gvardiol za mene nije iznenađenje, znam što može. Hrvatska je jako dobra reprezentacija, a on je pokazao svijetu što radi u Bundesligi. Odigrao je dobro prvenstvo”, odgovorio je Olmo na pitanje što Gvardiola čini posebnim kao igrača. “Tih je, ponekad smiješan. Voli se šaliti, ali je smiren. Voli raditi, također je pametan. Zna što mora čini kako bi uspio, a to je raditi. Još je mlad, još puno toga može popraviti. Trenutno nema granice”, dodao je Španjolac.

Olma su pitali je li njegov odnos s Gvardiolom poseban s obzirom na to da obojica govore hrvatski jezik. “Da, naučio sam hrvatski kada sam bio u Dinamu. Nismo puno igrali zajedno jer je bio premlad. Pomaže mi i kako bih poboljšao hrvatski jezik. Prijatelji smo”, rekao je Olmo.

“Već se u Dinamu vidjelo o kakvom se igraču radi, ali imao je 17 ili 18 godina. Trenirao je s nama, odigrao nekoliko utakmica, ali ne u punom tempu. Nakon što sam otišao, došlo je njegovo vrijeme te je odradio cijelu sezonu. Potom ga je Leipzig kupio”, nastavio je Olmo o Gvardiolu.

Olmov ugovor s Leipzigom vrijedi do ljeta 2024. godine te se posljednjih dana piše o njegovom produljenju ili, pak, transferu. Također, Gvardiola žele brojni europski klubovi, a ugovor s njemačkim klubom ima do 2027. godine.

Previous articleDomagoj Duvnjak: Nogometaši su pravi primjer kako treba igrati. Dođemo li u četvrtfinale, bit ćemo opasni!
Next articlePop koji vodi klečatelje: Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here