Home Najnovije OMNIA: Sinergija znanja, kreativnosti i tehnologije

OMNIA: Sinergija znanja, kreativnosti i tehnologije

115
0

U četiri godine postojanja OMNIA CENTAR ZA STRANE JEZIKE isprofilirao se kao nezaobilazno mjesto za djecu i odrasle koji žele naučiti ili poboljšati znanje stranih jezika. Za odrasle su ove školske godine u ponudi tečajevi engleskog, njemačkog, talijanskog, ruskog i hrvatskog za strance, a za djecu tečajevi engleskog, njemačkog i talijanskog jezika. Za sve one koji planiraju nastaviti školovanje ili karijeru u inozemstvu, nezaobilazni su tečajevi ubrzanog njemačkog jezika te pripreme za međunarodne ispite.

Prva pametna škola u Rijeci

OMNIA je prvi centar za strane jezike u Rijeci koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima.Pametne ploče i projektori te digitalni udžbenici i interaktivni pametni stolza djecu, jedini takve vrste u Hrvatskoj, unose novu razinu komunikacije uučionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjehpolaznika. Uči se u malim grupama od 4 do 7 polaznika, a ne u razredima od 10,12 pa i više učenika. Riječ je o individualiziranom pristupu, po mjeri polaznika.

Upisi u tečajeve jezika su u tijeku. U ponudi su engleski, njemački, talijanski i ruski jezik.

OMNIA KIDS, najveseliji dio Omnije, namijenjen je najmlađima. Tečajeve mogu pohađatidjeca  već od 4 godine starosti. Na nastavi se koriste interaktivni udžbenici, poučavanje je usmjereno na učenike,djecu se potiče na međusobnu suradnju. Baš kao i kod tečajeva za odrasle, naglasak je na komunikaciji, profesori od početka govore na stranom jeziku, a mnoštvo multimedije osigurava da su djeca dovoljno izložena stranom jeziku te ga bez problema usvajaju i u konačnici i progovore.

U Omniji će vas dočekati vesela,stručna i mlada ekipa –neke profesorice su izvorni govornici, a mnoge su živjele u zemljama govornog područja jezika koji poučavaju. Komunikativne i susretljive, vole raditi s odraslima, obožavaju rad s djecom. Nastavu pretvaraju u ugodno druženje – polaznici su aktivni sudionici, a ne pasivnipromatrači. Uči se u ugodnom ambijentu u samom centru grada, koji je oslikala slikarica Mirna Sišul, a u ove zimske dane najbolji ishodi učenja su kad se učiuz šalicu čaja ili kave.

Sudski tumači i prevoditelji OMNIA

Osim tečajeva jezika, u sklopu Omnije od njezinih početaka djeluju i SUDSKI TUMAČI I PREVODITELJI OMNIA, mjesto gdje možete dobiti brze i točne prijevode u kratkom roku. Na taj način su sve jezične usluge objedinjene na jednom mjestu.

Inovativnost i visoki standardi kvalitete nastave su misao vodilja osnivačica škole, Sanele Murica i Sanje Perinić Švorinić. Stoga su svi tečajevi za odrasle usklađeni s Europskim referentnimokvirom za jezike, profesori se pomno biraju, redovito se anketiraju polaznici o zadovoljstvu uslugama.

Virtualne učionice i online nastava

Uvijek nastojeći biti predvodnice trendove, od ove školske godine pokrenule su online učenje u virtualnim učionicama, koje omogućuje učenje jezika putem interneta, na daljinu. Polaznik ima sva nastavna pomagala i lingvodidaktičke predloške kao i u „pravoj“ učionici – ploču, digitalni udžbenik i radnu bilježnicu, dodatne materijale za vježbu te multimediju potrebnu za savladavanje vještina slušanja. Cijeli sat moguće je snimiti te koristiti snimljeni materijal za potrebu ponavljanja gradiva ili dosjećanja. Sve zapisano na ploči tijekom sata može se spremiti i poslati polazniku na njegovu email adresu. Na taj način učenje na daljinu kvalitetno zamjenjuje klasičnu nastavu, a učiti možete iz udobnosti vlastitog doma.

OMNIA CENTAR ZA STRANE JEZIKE nalazi se u centru grada, na adresi Trpimirova 4, 2. kat. Više informacija možete dobiti na www.omnia-jezici.com. /PROMO/

Previous articleHuanito ide u zatvor!
Next articleKolinda će pomilovati Huanita!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here