Home Vijesti Opatija kulisa za snimanje američke serije “FBI International; najavljena zabrana prometa za...

Opatija kulisa za snimanje američke serije “FBI International; najavljena zabrana prometa za potrebe snimanja

591
0


Grad Opatija je na svojim službenim stranicama objavio uzbudljivu vijest koja će obilježiti grad od 10. do 12. siječnja 2024. godine. Naime, američka televizijska serija “FBI International” odabrana je upravo ovo predivno morsko odmaralište kao jednu od svojih lokacija snimanja.

Početak priprema i samo snimanje

Pripreme za snimanje započinju 8. siječnja, dok će glavno snimanje trajati od 10. do 12. siječnja. Lokacije koje će biti fokus snimanja su prekrasna Vila Irinea te prostor ispred Caffe bara Hotela Continental.

Zabrana prometa za sva vozila

Zbog specifičnosti snimanja, određeni dijelovi Ulice maršala Tita bit će zatvoreni za promet od 17,00 sati do 3,00 sata sljedećeg dana, tijekom navedenog razdoblja. Ova privremena regulacija prometa bit će pod stalnim nadzorom djelatnika Policijske uprave Primorsko-goranske županije, osiguravajući sigurnost i učinkovitost.

Privremena regulacija prometa pješaka bit će također provedena ispred Caffe bara Hotela Continental, gdje će se, tijekom snimanja pojedinih kadrova, privremeno ograničiti slobodno kretanje pješaka. Ova mjera ima za cilj osigurati neometano snimanje kadrova i visoku kvalitetu produkcije.

Velika promocija za Opatiju

Organizator snimanja u Hrvatskoj je produkcijska kuća Ambasada Studio d.o.o. iz Dubrovnika, koja je odabrala Opatiju kao idealnu kulisu za jedan od epizodnih dijelova ove popularne serije. Ovaj događaj će dodatno podići ugled Opatije kao destinacije za filmsko snimanje te pridonijeti promociji grada na globalnoj razini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here