Home Vijesti Opremanje ruskih regruta: ‘Nabavite od žena tampone, stavit ćete ih na rane...

Opremanje ruskih regruta: ‘Nabavite od žena tampone, stavit ćete ih na rane od metka’

222
0

Na snimci koja se širi društvenim mrežama, koja je navodno snimljena u vojarni u Altajskoj regiji na jugu Sibira, vidi se kako časnica novim regrutima objašnjava što će im sve od opreme biti potrebno na bojištu.

Pritom im je kazala kako trebaju nabaviti tampone jer im oni mogu dobro doći pri upijanju krvi ako zadobiju rane od metaka, piše The Mirror.

“Dečki, nemojte se smijati. Zamolite svoje žene, djevojke i majke uloške. One najjeftinije, plus najjeftinije tampone. Znate li čemu mogu poslužiti tamponi? Stavit ćete ih u rane od metka, a oni će nabubriti”, kazala je časnica regrutima.

“Uloške možete koristiti u čizmama kao podlogu. Ulošci su potrebni i jeftini”, objasnila im je.

Također je dodala da o vlastitom trošku nabave vreće za spavanje i prostirke, kao i lijekove protiv proljeva i poveze za zaustavljanje krvarenja.

“Nemam poveze za sve nas. Uzmite komplet za prvu pomoć iz svog automobila i izvadite poveze”, rekla je.

Jedan vojnik je tada upitao: “Znači, nitko nam neće dati ništa od toga?”

Časnica mu je odgovorila: “Dečki, to sve morate nabaviti sami. Dobili ste uniformu, oružje i sve što je povezano s vojskom. Ostalo nećete dobiti.”

Previous articleU igri Eurojackpot pogođen je dobitak 5+0 od 958,252.66 kn!
Next articleStudentica optužena jer je natjerala na seks muškarca kojeg je tek upoznala: ‘Ti možda govoriš ne, ali tvoj k***c govori da’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here