Home Sport Orgije – osam nogometašica, trener, sportski direktor: Neviđeni seks skandal potresa Portugal!

Orgije – osam nogometašica, trener, sportski direktor: Neviđeni seks skandal potresa Portugal!

1103
0

Nogometni savez Portugala (FPF) istražuje priču o navodnom seksualnom skandalu u kojem su sudjelovale nogometašice kluba Famalikao i članovi stručnog stožera.

List “Publiko” otkriva da je prošle sezone u jednom stanu organizirana orgija u kojoj je sudjelovalo osam nogometaša i nekoliko članova stručnog stožera, među kojima i bivši trener Miguel Afons i sportski direktor Samuel Costa.

Bivši igrač ovog kluba otkrio je da su se “seksualni odnosi” odvijali u stanu jednog od trenera tijekom sezone 2021/2022.

“Kada sam shvatio da se mnoge nogometašice žale da su seksualno zlostavljane, odlučio sam podijeliti svoj slučaj u nadi da će netko istražiti što se događa”, otkrio je neimenovani nogometaš.

Pokrenuta je hitna istraga kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo u ovom klubu, radi li se o dobrovoljnom ili seksualnom zlostavljanju igračica.

Otkrila je da su vlasnici kluba ignorirali ovaj problem jer nisu pravilno reagirali kada su dobili informaciju da su trener Miguel Afonso i direktor Costa optuženi za seksualno uznemiravanje na prijašnjim radnim mjestima (Victoria Guimarães i Rio Ave).

FFP je otvorila istragu o orgijanju i ispitao igrače, trenere i druge svjedoke, a disciplinska komisija je krajem rujna suspendirala trenera Afonsa i direktora Costu zbog sumnje da su u bivšim klubovima seksualno zlostavljali nogometašice.

Previous articleAndrej Kramarić: ‘Ne mislim će Katar biti posljednje SP za Luku Modrića! Evo što možete očekivati od Hrvatske…‘
Next articleVIDEO: ‘Ovo nema smisla! Seksualni predator i pedofil je na slobodi, a legenda u zatvoru bez jamčevine’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here