Home Sport Osječani bijesni na suca: Što će nam VAR, ako se ne koristi?...

Osječani bijesni na suca: Što će nam VAR, ako se ne koristi? (ANKETA)

854
0

Rijeka je u derbiju kola svladala Osijek s 1:0. Međutim, nakon utakmice koju je sudio Strukan podiglo se puno prašine oko situacije iz 92. minute utakmice kada su igrači Osijeka tražili penal zbog igranja rukom u kaznenom prostoru Rijeke.

Na snimci se vidi kako je lopta okrznula ruku Galovića koji gleda u drugom smjeru i nema namjere. Može se vidjeti i kako sudac komunicira s nekim preko slušalica, ali nije jasno radi li se o VAR sobi ili nekom od pomoćnih sudaca. Osječani su bijesni zato što sudac “nije išao pregledati situaciju na monitoru kako bi bio siguran u svoju odluku”.

“Što će nam VAR ako se ovo ne pregledava? Zašto sudac ovo nije gledao? Nije gledao jer da je pogledao morao bi suditi penal”, rekao nam je sportski direktor Osijeka, Alen Petrović pa dodao:

“Zbog iste ovakve stvari je Hrvatska izgubila Svjetsko prvenstvo. Uvjeren sam da je ovo čisti penal po sadašnjim kriterijima. Sudac se samo trebao uključiti i pogledati pa prosuditi je li je penal ili nije. Da je gledao, morao bi dosuditi penal”, zaključio je sportski direktor Osijeka.

Ovom pobjedom Rijeka je preskočila Osijek na trećoj poziciji, Rijeka ima 41, a Osijek 38 bodova.

Je li sudac trebao suditi penal za Osijek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here