Home Mozaik Ostavila dečka zbog filma “Barbie”: Javno ispričala sve detalje drame, ovoga nema...

Ostavila dečka zbog filma “Barbie”: Javno ispričala sve detalje drame, ovoga nema ni u španjolskim serijama

503
0

Novi film “Barbie” postao je prava planetarna senzacija. Svi se, a posebno žene, utrku pogledati film o svojoj omiljenoj lutki.

Mnogi su istaknuli feminističke vrijednosti koje film donosi, kao i da šalje snažnu poruku o osnaživanju žena. Međutim, jedna žena je svoj osjećaj moći dovela do ekstremne razine i prekinula s dečkom nakon što su pogledali ovaj popularni film.

– Prije tri dana smo moj dečko i ja išli gledati “Barbie”. Bila sam jako uzbuđena jer sam velika obožavateljica Grete Gerwig i moj dečko voli Ryana Goslinga, ali on nije znao ništa više od toga. S druge strane, bila sam svjesna feminističke tematike filma i potajno sam se nadala da će moj dečko shvatiti poruku. Tijekom filma primijetila sam da je sve uznemireniji i da mu je neugodno, bila sam jako tužna, što zbog filma, što zbog njegove reakcije na njega, i znala sam da ćemo nakon toga morati razgovarati – započela je ova djevojka njezino priznanje.

Šutio je dok nisu izašli iz kino dvorane, a onda je s njom podijelio svoje dojmove.

– Kad smo izašli van, rekao mi je da ga film jako vrijeđa i da je to nešto što sam trebala gledati s prijateljima, a ne s njim. Shvatila sam odakle dolazi ta emocija, ali nisam ni pokušala objasniti zašto se ne slažem. Imao je i čudne komentare vezane za žene, LGBTQ zajednicu i ostalo – kaže ova djevojka.

Dodala je kako joj je dosadilo njegovo nepoštovanje te je zbog toga prekinula vezu.

– Umorna sam od stalnog suočavanja s njegovim stavom i nepoštovanjem, a možda sam bila previše emotivna pa sam mu rekla da je gotovo – rekla je djevojka u svojoj ispovijesti.

Ubrzo je ispričala kako je otišao iz zajedničkog stana te da ne zna gdje je.

– Najgore je što još uvijek pratimo gdje se nalazi i kaže da je daleko i u drugoj zemlji. Ne znam kako je dospio tamo i ne mogu vjerovati da je sve ovo zbog prokletog filma o Barbie – zaključila je ova djevojka.

Korisnici Reddita brzo su se uključili i podržali autora.

– Sve je to njegov izbor i to nije zbog filma, već zbog toga kako se odlučio ponašati prema tebi.

– Osobno smatram da se nikada ne morate pravdati kada su takve teme u pitanju. Jednostavno ste imali razlog i to je to.

– Zanimljivo je da nije mogao podnijeti film s temom osnaživanja žena, unatoč tome što se trenutno oslanja na potporu jedne takve žene – glasili su samo neki od komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here