Home Vijesti Ostojić napao Komadinu: Takve što se povlače na pričuvne pozicije sam gledao...

Ostojić napao Komadinu: Takve što se povlače na pričuvne pozicije sam gledao i na ratištu

1686
0
Piše: Boris Bradarić

komadina600Da ne vjerujem u pobjedu SDP-a i drugi mandat ne bih se prihvatio posla koordinatora izbornih jedinica i preuzimao odgovornost. Nisam kao oni koji se puno busaju u prsa, puno govore o socijaldemokraciji, a onda se povlače na pričuvne pozicije i iz prikrajka gledaju što će biti. Takve sam gledao 90-ih na ratištu s prve crte gledao kako se sakrivaju na rezervnim položajima – napao je SDP-ovac Ranko Ostojić gostujući u utorak u emisiji Veto potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadinu.
Na izravno pitanje voditelja aludira li izričito na njega odgovorio je kako aludira na one koji bježe od odgovornosti na izborima i kako će se ti prepoznati ne želeći govoriti o imenima.
– Ja promatram SDP kao stranku koju treba kooperirati radi zajedničkog cilja. Dobro znam koji su to u stranci u koji gledaju svoj interes u budućnosti, ali dobro znam i da u SDP-u postoje ljudi koji se bore da se ovi izbori dobiju. No, postoje oni koji su pričuvni – rekao je Ostojić i time otvorio novu frontu između dviju frakcija u SDP-u.
Kaže da je SDP pokrio sva biračka mjesta i kako očekuje da se ispune svi zadaci za
pobjedu.
– Ja svoju ulogu stižem obavljati kvalitetno jer smo moderna stranka gdje ja mogu komunicirati putem modernih društvenih komunikacija i cijelo vrijeme koordinirati sve koordinatore. Mi to ne radimo plašenjem već idemo s varijantom da svi oni shvate svoju odgovornost. Već sada su pokrivena sva biračka mjesta, ne s ljudima koji sjede
na biračkim mjestima, već onima na terenu – rekao je Ostojić.
U svojoj, devetoj izbornoj jedinici očekuje pet mandata, a u desetoj jedan više nego na prošlim parlamentarnim izborima.
– U situaciji da su to županije koje nisu sklone SDP-u, važno je tu činjenicu realno sagledavati. Naš cilj je tu osvojiti pet mandata. U desetoj izbornoj jedinici sam siguran možemo ostvariti i bolji rezultat nego na zadnjim izborima kada smo dobili šest mandata. U ovom trenutku je to teren na kojem treba dodatno raditi – rekao je Ostojić u emisiji Veto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here