Home Vijesti Ostrogović: Hoće li Grbin zatražiti ostavku riječkog gradonačelnika?

Ostrogović: Hoće li Grbin zatražiti ostavku riječkog gradonačelnika?

299
0

Uhićenje prve suradnice bivšeg gradonačelnika Rijeke, njezinog savjetnika i sadašnje direktorice gradske tvrtke „Čistoća“ pokazuje svo licemjerstvo SDP-a, ističe se u današnjem reagiranju riječkog HDZ-a.

‘Zanimljivo je kako svaki puta kada izbije afera koja ima veze s SDP-om vrh stranke se poziva na presumpciju nevinosti. No da je situacija obrnuta, i da nije riječ o SDP-ovim kadrovima, Peđa Grbin bi već tražio ostavke riječkog gradonačelnika, a oporba na nacionalnoj razini zajedno bi tražila izvanredne izbore u Rijeci.
HDZ je već godinama upozoravao na niz potencijalnih kriminalnih afera u gradskim tvrtkama, primjerice dokapitalizaciju i danih jamstava za Energo, štetan posao za grad Rijeku na izgradnji garaže Kantrida, prodaju kompleksa Zapadna Žabica.
Upozoravali smo i upozoravamo kako će se građani Rijeke uskoro susresti s povećanjem cijena u javnom gradskom prijevozu, već godinama nezadovoljavajućom razinom predškolskog odgoja. Građanima stižu novi komunalni nameti, a rješenje izazova na području poduzetništva za riječki SDP je na razini znanstvene fantastike. Ova uhićenja predstavljaju kraj mita o uspješnoj SDP-ovoj vlasti u najvećoj „utvrdi“ spomenute stranke.’, zaključuje se u reagiranju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here