Home Vijesti Otac kod Bjelovara pijan dirao kćer (17) po grudima i vrijeđao je....

Otac kod Bjelovara pijan dirao kćer (17) po grudima i vrijeđao je. Kažnjen s 2500 eura

512
1
Ilustracija/Foto: Pexel

Otac (44) je proglašen krivim i osuđen jer je počinio psihičko nasilje nad kćeri (17) u kući na širem bjelovarskom području. Sutkinja ga je kaznila s 2500 eura i mora platiti 118 eura troškova prekršajnog postupka. Prema presudi, on je lani u kolovozu oko 23 sata vrijeđao kćer, a nije mu bilo prvi put, piše Danica.

“Govorio joj je ‘glupa si, ti nisi moje dijete, bolje da te nisam napravio’. Time je počinio psihičko nasilje nad kćerkom što je kod nje prouzročilo uznemirenost i povredu dostojanstva”, naglasila je prekršajna sutkinja.

Djevojka je ispričala kako su te večeri legli u krevet, otac, ona i mlađi brat. “Prvo me je otac mazio po licu govoreći da me dugo nije vidio. Bili smo odjeveni, na sebi sam imala trenirku i ljubičastu majicu. Kad sam zaspala, osjetila sam da mi otac zavlači ruku u majicu, a nakon toga izvlači majicu iz hlača.

Trgnula sam se i pokušala ustati, ali me je prvi put spriječio, a drugi put sam uspjela. Tada mi je rekao da ja nisam njegova kćer i da bi bolje bilo da me je izd*kao u WC nego što me napravio. Tad me počeo dirati po grudima.

On je u vrlo kratkom vremenu popio dvije litre vina, a rekao mi je i da je prije toga pio žesticu. Odonda više nemam kontakta s njim. O cijelom događaju triput su me ispitali na policiji”, svjedočila je djevojka.

Presuda za nasilje u obitelji je nepravomoćna i otac se na nju može žaliti. Nije poznato je li protiv njega pokrenut i kazneni postupak.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here