Home Mozaik Otac ubio pedofila pred kamerama, dobio dva dana zatvora! Osvetio sina (11)...

Otac ubio pedofila pred kamerama, dobio dva dana zatvora! Osvetio sina (11) dok ga je policija promatrala.

537
0

Kao odrasla osoba, Jody Plausch progovorio je o trenutku kada je njegov otac ubio pedofila koji ga je oteo i zlostavljao kao dijete.

Gary Plausch ubio je Jeffa Ducheta uživo na TV-u dok je kriminalac hodao zračnom lukom Baton Rouge u Louisiani pred kamerama lokalnih vijesti. Učitelj karatea Duchet oteo je Plauschovog 11-godišnjeg sina, Jodyja, prije nego što ga je seksualno napastvovao kada je dječaka odveo gotovo 2000 milja od svog doma u Louisiani do motela u Kaliforniji u ožujku 1984. godine.

Jody, koji je napisao knjigu o užasu kroz koji je prošao, rekao je za The Sun Online da iako su mnogi Amerikanci njegova oca slavili kao “heroja” jer je izvršio ubojstvo iz osvete, on se nije slagao s tim.

Autor je rekao: “Prvo sam bio uznemiren zbog onoga što je moj otac učinio jer sam u dobi od 11 godina samo želio da Jeff prestane, a ne da nužno umre.”

Jodyjev otac Gary proveo je vikend u zatvoru zbog ubojstva – ali na kraju nije služio zatvorsku kaznu, budući da je dobio uvjetnu kaznu za ubojstvo iz nehata, uz uvjetnu kaznu i društveno koristan rad.

Sudac je presudio da njegovo slanje u zatvor nikome ne bi pomoglo – i nije bilo opasnosti da ikada počini još jedan zločin – pa mu je dopušteno da se slobodno šeta.

Doucheta su uhvatili policajci nakon što je dopustio Jodyju da nazove njegovu majku – što je izazvalo policijsku raciju i oslobodilo žrtvu pedofila, koji je poslan natrag u Baton Rouge.

I dok je u pratnji policije stigao ispred lokalnih TV vijesti, Gary je čekao, skrivajući svoj identitet ispod bejzbolske kape i sunčanih naočala. Leđima okrenut kameri i stojeći pored niza telefonskih govornica, razjareni otac bio je spreman na ubojstvo.

TV kamere su snimale kako se Gary okreće, izvlači pištolj, povlači okidač i ispaljuje jedan hitac u pedofilovu glavu iz neposredne blizine.

“Zašto, Gary zašto?” povikao je jedan policajac dok su drugi policajci skakali na Garyja u pokušaju da ga svladaju. Bila je to mučna molba koja se urezala u sjećanje njegovog sina Jodyja – i postala naslov knjige o njegovom ocu, pucnjavi i posljedicama.

Previous articleBivši ministar o snimci: ‘Ne znam što je drugo mogao reći liječnik koji se Matijaniću javio na telefon‘
Next articleBild: Njemački branič osumnjičen za obiteljsko nasilje. Udario trudnu djevojku?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here