Home Mozaik Otišao s djevojkom liječniku na ultrazvuk i ostao šokiran onim što je...

Otišao s djevojkom liječniku na ultrazvuk i ostao šokiran onim što je vidio: tvrdi da mu je to bio najgori dan u životu

153
0
pexels mart production 7089015

Ipak, jedan je muškarac otkrio zašto mu je taj dan ostao u sjećanju kao najgori u životu. Za The Sun je otkrio da on i njegova djevojka već neko vrijeme pokušavaju dobiti dijete. Kad je test za trudnoću pokazao pozitivan rezultat, zakazali su ultrazvuk kod liječnika.

“Djevojka i ja pokušavali smo dobiti dijete, a prvi odlazak na pregled trebao je biti sjajan trenutak. No, kada sam na ekranu vidio datum začeća, malo je reći da sam bio u šoku ”, otkrio je muškarac i dodao da sam s djevojkom prekinuo samo jednom i to na tjedan dana. Za to vrijeme oboje su imali druge partnere, no odlučili su jedno drugom oprostiti i pomiriti se.

Stručnjakinja dala savjet očajniku

Datum začeća pokazao je muškarcu da je njegova djevojka imala aferu nekoliko dana nakon njihove posljednje intimne veze. Drugim riječima, ultrazvuk je pokazao da je otac njezina djeteta zapravo njezin ljubavnik. Ovu temu prokomentirala je i stručnjakinja za ljubavne veze, koja je javno dala savjet očajniku:

“Ultrazvuk daje naznaku začeća, a samim tim i vjerojatni datum rođenja na temelju datuma ženine zadnje mjesečnice. No, jedini način na koji ćete sa sigurnošću znati tko je otac jest da nakon rođenja djeteta napravite DNK test. Što se tiče vaše veze, ako ste bili sretni prije i nakon ove privremene razdvojenosti, vjerojatno možete učiniti da vaša veza i dalje dobro funkcionira. Međutim, morate naučiti bolje komunicirati”, rekla je stručnjakinja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here