Home Mozaik Otišla s dečkom na godišnji odmor, a on je nestao nakon samo...

Otišla s dečkom na godišnji odmor, a on je nestao nakon samo nekoliko sati: kad je primila poruku, gledala je u nevjerici

214
0

Žena iz Marylanda postala je viralna na TikToku nakon što je otkrila da ju je zaveo muškarac koji ju je odveo u Miami na uzbudljivu vožnju. Žena, Chandler (30), rekla je da je muškarac spakirao svoje stvari dok je ona spavala u hotelskoj sobi koju su dijelili i otišao zauvijek.

Chandler započinje video koji ima više od 3 milijuna pregleda objašnjavajući kako joj je muškarac rekao za sestru koju nije dugo vidio i da će s njom ručati.

  • Rekao sam, to je u redu, super, samo ne zaboravite da imamo ove teško dostupne rezervacije za ručak u 13:30. Reagirao je kao, ‘da, vratit ću se prije toga – tvrdi ona u svojoj ispovijesti za Daily Mail.

U video ispovijesti TikTokerica je objasnila da nije razmišljala o tome te je otišla na bazen ubiti malo vremena na suncu. Međutim, vrijeme je prolazilo, a od njenog partnera ni traga ni glasa.

  • U 13.10 sam mu poslala poruku ‘hej gdje si, nemoj zaboraviti na ručak.’ I onda sam u 13:20 rekao ‘gdje si, kao da dolaziš po mene na ručak…?’ – priča djevojka detalje razvoja ovog neobičnog događaja.

U tom trenutku Chandler je postao frustriran, ali je čovjeku dao priliku da odgovori u slučaju da mu se nešto stvarno dogodi. Chandler je rekla da je odgodila rezervaciju, ali tvrdi da se muškarac zbog toga nije pojavio, pa je sve otkazala i vratila se u hotelsku sobu spavati. No, nevjerojatan rasplet situacije tek slijedi.

Chandler je rekla da ima neke prijatelje u okolici i odlučila se umjesto toga družiti s njima, ali kad se počela spremati, stvari njezina partnera nisu bile nigdje pronađene.

  • Gledam oko sebe i gledam u kut, shvaćam da njegovih stvari nema – šokantno je otkrio Chandler.

Video se nastavlja, ali onda Chandler otkriva snimke zaslona, ​​u jednom od mnogih sljedećih videa koji pokazuju da joj je muškarac na kraju poslao poruku. Chandler je pitao je li “dobro” iako je sve što je muškarac odgovorio na njezinu zabrinutost bilo “Bit ću dobro”. Još uvijek tražeći odgovor na sve što se događa, Chandler napokon dobiva odgovor o kojem je cijelo vrijeme razmišljala. U drugom nastavku Chandler objašnjava da je čovjek cijelo vrijeme živio tajnim životom te da je imao ženu i obitelj.

Chandler je rekao da je “došla žena” iz vedra neba i poslao joj poruku da otkrije da je muškarac zapravo oženjen. Anonimni korisnik TikToka također je Chandleru dao zapise i dokumente objavljene na internetu koji pokazuju ime tog čovjeka, kao i njegove navodne supruge – koja ima isto prezime kao i on – u kući koju su kupili 2020. Korisnici TikToka nisu se mogli najesti i preplavio Chandlerov odjeljak s komentarima na sve povezane videozapise na tu temu. – Imaš odgovornost prema toj ženi. Što će učiniti s informacijama ovisi o njoj. Ali moraš joj reći.

  • Curo, zaboravi ga!
  • Idi na njegov račun i upoznaj nekog drugog! njegov gubitak.
  • Da, oženjen je i shvaća da je previše upleten. Sada je došao k sebi.
  • Tamo je upoznao neku drugu i vjerojatno je s njom u drugoj sobi – samo su neki od komentara ispod Chandlerove TikTok objave.
Previous articleSnimka spašavanja iz duboke pukotine na Mount Everestu mnoge ostavila bez daha
Next articleJadranka Kosor odgovorila na poziv Leta 3 da dođe na njihov koncert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here