Home Vijesti Otkazan koncert grupe Let 3 u Trogiru, organizatori kažu da su bili...

Otkazan koncert grupe Let 3 u Trogiru, organizatori kažu da su bili primorani zbog sigurnosnih razloga

220
1

–  Zbog sigurnosnih razloga primorani smo otkazati nastup grupe Let 3 na KulaKula festivalu 3.8. u Kuli Kamerlengo. KulaKula festival oduvijek je bio mjesto dobre zabave, atmosfere i dobrodošlice za sve. Ne želimo to kompromitirati i zato smo primorani na ovaj potez, naveli su organizatori

Nakon što je otkazan koncert grupe Let 3 u Pirovcu, pobjednici ovogodišnje Dore neće nastupiti ni u Trogiru. Naime, Riječani su bili najavljeni kao jedni od izvođača na KulaKula festu u trogirskoj kuli Kamerlengo, no organizatori su na Instagramu napisali kako ipak neće nastupiti, te da ih mijenja Psihomodo Pop.

–  Zbog sigurnosnih razloga primorani smo otkazati nastup grupe Let 3 na KulaKula festivalu 3.8. u Kuli Kamerlengo. KulaKula festival oduvijek je bio mjesto dobre zabave, atmosfere i dobrodošlice za sve. Ne želimo to kompromitirati i zato smo primorani na ovaj potez. Let 3 zamijenit će Psihomodo Pop i vjerujemo kako nas očekuje odlična zabava uz njih, Konstraktu i Zemlju Gruva i Jovanottijevu predgrupu – talijansku senzaciju The Sweet Life Society, napisali su organizatori i dodali da će oni koji žele dobiti povrat novca.

Podsjetimo, Let 3 su trebali nastupiti u Pirovcu 10. kolovoza, no načelnik općine Ivan Gulam objavio je kako ih otkazuju zbog nespretnih izjava njihovog frontmena Zorana Prodanovića Prlje. (vecernji)

Previous articleŠeksov nećak preuzima Novi list!
Next articleMalo tko je znao ove detalje iz života Mire Furlan: Nazivali su je izdajicom, a ona je to radila da preživi

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here