Home Najnovije Odgođeno zbog proljeva!

Odgođeno zbog proljeva!

1797
2

Utakmica između Rijeke i Dinama koja je trebala biti odigrana sinoć na Kantridi odgođena je. Razlog tome je što NK Dinamo nema dovoljan broj raspoloživih igrača za večerašnju utakmicu. Utakmicu je otkazao povjerenik Josip Brezni koji je u obrazloženju odluke naveo i činjenicu da na taj način želi zaštiti i igrače Rijeke od zaraze! Podsjetimo, osim ozlijeđenih Butine i Chaga, bolesnih Sammira i Lončarića, nekolicinu Dinamovih igrača pokosila je viroza pa tako ne mogu nastupiti niti Drpić, Badelj, Vrdoljak, Mikić i Kelava. Podsjećamo, glasnogovornik Dinama danas je izjavio: “Dečki su doslovce pokošeni. Radi se o mučnini, temperaturi, povraćanju i proljevu. Tipična viroza”. Odgodi utakmice presudio je, dakle, proljev.

Ovakva odluka je presedan u utakmicama hrvatske nogometne lige pa nije dugo trebalo čekati reakciju s Kantride gdje će od HNS-a zahtijevati financijsko obeštečenje.

 – Tijekom sjednice smo dobili odluku na koju ćemo tijekom današnjeg dana uložiti žalbu. Smatramo da ova odluka nema uporište u važećim propozicijama. Hoćemo li tražiti financijsko obeštećenje? Apsolutno – rekao je predsjednik »bijelih« Ivan Vanja Frančišković.

 Cirkus pod nazivom Hrvatska nogometna liga se nastavlja, koga uopće iza svega čudi što je prosječna posjeta na utakmicama prve lige pala na oko 1.000 najokorijelijih nogometnih ovisnika.

Previous articleRiječki vidovnjak Damir Peranić tvrdi: Tuđmanu sam proricao budućnost Hrvatske
Next article‘Gole vijesti’ – Sandre Dabo (VIDEO)

2 COMMENTS

  1. “atomskom” dinamu je ipak previse 2 utakmice u 5 dana pa su igrači od stresa odmah proljev dobili 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here