Home Mozaik Otkriveno tko je zaposlio Vlatku Pokos: ‘Ima sve kvalitete! Elokventna je, ‘oboružana‘…...

Otkriveno tko je zaposlio Vlatku Pokos: ‘Ima sve kvalitete! Elokventna je, ‘oboružana‘… Gdje radi? U ‘maloj uvali‘‘

555
0

Vlatka Pokos svom životopisu dodala je novu crticu – naime, bivša pjevačica i TV voditeljica ima pravi građanski posao s radnim vremenom i čak dva slobodna dana u tjednu – i to u splitskom hotelu Ambasador, piše Slobodna Dalmacija.

Visokokategornik se nalazi na početku Zapadne obale, na mjestu nekadašnjeg Doma JNA, a riječ je o luksuznom zdanju uređenom u retro duhu. Odnedavno je ponuda hotela bogatija i za tzv. concierge uslugu – a upravo u tom svojstvu je sezonski, na puno radno vrijeme, angažirana Pokos.

Kako Slobodna Dalmacija doznaje od uprave hotela, nju su angažirali jer ima sve kvalitete potrebne za rečeni posao savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu i Ambasadoru – elokventna je i “oboružana” aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. Vlatkino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, “mala uvala” u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju. Najčešće je riječ o organizaciji evenata, nekih intimnijih proslava i sličnih pothvata tijekom boravka, kažu sugovornici iz hotela Ambasador.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here