Home Mozaik Otvorenje Ljeta na Kantridi 2022: Karneval na Morskom prascu i koncert GUSTAFI

Otvorenje Ljeta na Kantridi 2022: Karneval na Morskom prascu i koncert GUSTAFI

185
0

Ljeto na Kantridi je manifestacija koju već niz godina organizira tvrtka Novi Turizam d.o.o., u suradnji s mnogobrojnim partnerima, a koja je svojim značajem i prešla granice našeg grada. Kako se ovogodišnje otvorenje dešava uoči 1. riječkog ljetnog karnevala i sama dešavanja na otvorenju će biti prilagođena tom događaju. Za naše sugrađane i goste smo pripremili koncert već legendarnog sastava Kantridersi koji će posjetitelje uvesti u maškarano „ludilo“ na Morskom prascu.

Slijedi glazbeni performans „Opera Navale 2022“ proslavljenog riječkog glazbenika Zorana Majstorovića kojeg Majstorović izvodi zajednički sa okupljenim brodicama koje će za tu priliku doći ispred beach bara Morski prasac. Ovom prilikom pozivamo i ostale vlasnike brodica da se pridruže ovoj prvoj pomorskoj maškaranoj zabavi te da sudjeluju kako u samom performansu tako i u ovom povijesnom događaju za riječki karneval. Ako netko nema brodicu slobodno može plivati, doći na luftmadracu, bačvi… uglavnom svi su dobrodošli.

Za kraj nas očekuje koncert legendarnog istarskog sastava Gustafi o kojem ne treba puno pričati te veliki vatromet s kojim ćemo obilježiti početak ovogodišnjeg Ljeta na Kantridi 2022. O bogatom programu manifestacije uredno ćemo Vas obavještavati.

Previous articleLuka Baričić: ‘Ovo su Aleksandra i Milica, njima sam slao poruke eksplicitnog sadržaja‘
Next article6 kvarnerskih lokacija među 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Hrvatskoj u 2022. godini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here