Home Mozaik Ova djevojka tvrdi da ju je muž prevario sa sestrom! Tisuće komentiraju...

Ova djevojka tvrdi da ju je muž prevario sa sestrom! Tisuće komentiraju njezin bolan status na Facebooku

84
0

“Kažu da izdaja dolazi od onih od kojih se to najmanje nadate, a meni se dogodilo to da mi je tako nešto prištila vlastita krv, sestra koju sam obožavala i za koju sam uvijek činila sve što sam mogla”.

Eto, tako glasi dio statusa koji je na Facebooku u nedjelju objavila Vianey Lopez, djevojka koja je ustvrdila da ju je suprug prevario s jedva punoljetnom sestrom.

Status je u međuvremenu skupio preko 55 tisuća reakcija i 15 tisuća komentara, a Vianey je uz bolne rečenice priložila i fotografiju preljubnika s jednog od zajedničkih izleta.
Ova djevojka tvrdi da ju je muž prevario sa sestrom! Tisuće komentiraju njezin bolan status na Facebooku

“Izgubila sam partnera i sestru. Germane, čestitam ti na tvom velikom postignuću. Meni je to što ste napravili neobjašnjivo te nadilazi sve moje dosadašnje osjećaje”, navela je u nastavku.

O viralnoj ispovijesti je u ponedjeljak poneku rečenicu napisao i novinar portala Heraldo de Mexico, u čijem je članku rečeno kako se na optuženičkoj klupi našao glavom i bradom Germán Mizques Leyva, član vrlo popularne grupe Alameños de la Sierra.

U nastavku je naveo kako je Vianey za preljub doznala na rođendanskoj zabavi njegovog gitariste, pa napomenuo kako je glazbenik navodno bio nevjeran i u prethodnim vezama.

Do izjava nije došao, ali je zato Vianey u utorak objavila na Facebooku video tijekom kojeg je kazala da je za preljub doznala od Debanhi Bojorquez, bivše Germanove djevojke.

Što se tiče sestre Daniele, rekla je da je tek nedavno napunila 18 godina i zaključila da je neiskusna djevojka najvjerojatnije ostala šarmirana time što je od Germana dobivala sve što je poželjela.

Previous articleVIDEO: Cirkus u Srbiji nakon utakmice za ostanak. Trener se htio tući s navijačima
Next articleVIDEO Ovo je Dončić na odmoru u Hrvatskoj. Pjevač mu na uho pjeva narodnjake

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here