Home Mozaik Ovaj kuhar od 20 godine u sebe ubrizgava hijaluron: Kad mu vidite...

Ovaj kuhar od 20 godine u sebe ubrizgava hijaluron: Kad mu vidite cijelo lice, pozlit će vam (FOTO)

185
0

Alan Jackson (27) je kuhar iz Velike Britanije, koji filere u usta ubrizgava od svoje dvadesete godine. Procjenjuje da samo filera u ustima ima oko 30 ml.

Nakon što je postao ovisan o popularnim kozmetičkim tretmanima, samo su mu rijetki kozmetički saloni pristali staviti filere, a i tada su od njega tražili da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na tužbu ako nešto pođe po zlu, odnosno ako mu puknu usne.

Iz tog je razloga Alan uzeo stvari u svoje ruke i potrošio 13.150 eura na tečaj kako bi naučio sam ubrizgavati filere.

– Svjestan sam da je to ovisnost, ali nakon stavljanja filera osjećam se puno bolje u svojoj koži – rekao je jednom prilikom.

S obzirom na to da svakih šest tjedana ubrizgava nove količine filera, to je dovelo do deformacije lica, ali i kože koja više nije elastična kao prije.

– Postoji rizik da će vam usne popucati, a obrazi rastegnuti kožu. Ako dopustim da se fileri raspadnu, sigurno ću morati na facelifting jer su se obrazi totalno istegnuli – objašnjava Alan i dodaje:

– Kad tražim salon koji će mi staviti nove filere u usne, obično to nitko ne želi učiniti, ali tada kažem da sam spremna potpisati sve potrebne dokumente u kojima izjavljujem da neću tužiti njih ako mi usne popucaju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Alan Jackson (@alan_jackxo)

– Sada si mogu ubrizgavati filere svakih šest tjedana ili kad god želim – rekao je kuhar za britanski “Sun” i otkrio da bi volio imati još neke korekcije. Naime, osim što želi izbijeliti zube, Alan bi si želio priuštiti i brazilsko podizanje zadnjice.

Previous articleSky News: Jedina opasnija situacija od Rusije s Putinom je Rusija bez Putina
Next articleTuristkinja se popela na drevnu piramidu, bijesna rulja za nju traži zatvorsku kaznu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here