Biznis

Ovakav će namještaj izrađivati riječki učenici!

Ovakav će namještaj izrađivati riječki učenici!

Ravnateljica Strojarsko brodograđevne škole za industrijska i obrtnička zanimanja Rijeka, Evica Kozera, na svojem je Fejs profilu objavila kako je ta škola uspjela dobiti odobrenje za izvođenje novog kurikuluma Drvodjeljskog tehničkog dizajnera, 4. stupanj.

Program je baziran na oblikovanju i izradi namještaja novim CNC tehnologijama. U školi, piše Kozera, postoje svi uvjeti za stjecanje takvih znanja i vještina.

Planiran upis 18 učenika

Za školsku godinu 2018./2019. ovaj program bi trebalo upisati 18 učenika iz tri županije koje škola pokriva (Primorsko-goransku, Istarsku i Ličko-senjsku). Kozera piše kako će 10 učenika od onih koji se upišu stipendirati i kasnije zaposliti tvrtka Drvna industrija Klana.

Status ravnateljice Strojarsko brodograđevne škole za industrijska i obrtnička zanimanja Rijeka, Evice kozere prenosimo u cijelosti.

“Dragi prijatelji, uspjeli smo u školi (Strojarsko brodograđevna škola, Rijeka) dobiti odobrenje, u šk. 2018./2019.-oj, za izvođenje novog kurikuluma Drvodjeljski tehničar dizajner, 4. stupanj, čime dajemo temelj razvoja dizajna našeg namještaja. Težak put smo prošli, a sada nam slijedi još teži. Naći 18 učenika koji bi se upisali u ovaj program (pokrivamo 3 županije, Primorsko goransku, Istarsku i Ličko senjsku županiju). Dobro došli su učenici iz cijele RH.
Ako nam želite pomoći, podijelite i proširite ovu informaciju.
DI Klana, stipendira 10 učenika i kasnije zapošljava. Program je baziran na ishodima učenja u cilju oblikovanja namještaja i izrade istog novim CNC tehnologijama. U školi imamo sve uvjete za stjecanje takvih znanja i vještina”, piše Kozera.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

Čačić: Problem nije Uljanik grupa nego Uljanik, 3.maj nema problem!

spMarch 21, 2019

U 2017. godini poduzetnici s područja Urbane aglomeracije Rijeka povećali izvoz 15,3%

spMarch 14, 2019

Treći put odgođen stečaj 3. maja

spMarch 12, 2019

Uljanik pred konačnim slomom, Vlada će pokušati spasiti 3.maj

spMarch 9, 2019

Članica Liste za Rijeku Nelida Pogačić u izvršnom odboru EFA-e

spMarch 8, 2019

Horvat: Stvari su se u Uljaniku prikrivale godinama, netko će morati odgovarati

spMarch 8, 2019

Radnici skupljaju potpise za stečaj 3. maja

spMarch 7, 2019

Mađari zainteresirani za plin s hrvatskog LNG-a

spMarch 7, 2019

Horvat o Uljaniku: Ostvare li se dobre stvari koje pripremamo, neće biti stečaja

spMarch 6, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.