Home Mozaik ‘Ovo je stvarno jezivo i bizarno’: Procurila priča što DiCaprio radi djevojkama...

‘Ovo je stvarno jezivo i bizarno’: Procurila priča što DiCaprio radi djevojkama i zašto ih sve šutne čim napune 25, svima je muka!

494
0

“Čim upozna djevojku, sat počne otkucavati. Ako nakon nekoliko godina ona postane prestara, onda postaje prošlost. Ista je stvar ako mu se pokuša previše približiti”, izvor blizak Leonardu DiCapriju opisao je svoje odnose s djevojkama za “Page” Six”.

Leonardo DiCaprio je nakon prekida s djevojkom Camilom Morone, koja je tek navršila 25 godina, dobio notorni status holivudskog predatora koji ganja djevojke u ranim dvadesetima. Posljednja stanica u njihovoj vezi je kada njegova partnerica napuni 25 godina.

Iako su bivše Leonarda DiCaprija javnosti poznate, osim imena i prezimena, nikakvi detalji veze, kao ni njegova osobnost u vezi, nikad nisu dospjeli u medije. Dijelom i zato što oskarovac rijetko daje intervjue, osim kad promovira novi film, a tada njegov PR uglavnom daje upute novinarima koja mu pitanja smiju, a koja ne smiju postavljati. S obzirom na to da do sada niti jedan novinar nije uspio naljutiti DiCaprija, jasno je da on nikada nije postavio “famozno pitanje” – o emotivnim vezama.

Teorija o vezi između Leonarda i djevojaka s kojima je bio u vezi do njihove 25. godine izazvala je jedan od najpopularnijih tweetova u posljednja tri dana. Naime, korisnica se zapitala – kako izgleda proces raskida u slučaju Dicapria.

“Počne li se svađati nekoliko mjeseci prije nego što napune 25? Probude li se ove djevojke na svoj 25. rođendan i dobiju poruku – oprostite, ne mogu to učiniti. Ljudi, što se događa”, stoji u tvitu.

U odgovoru na prvi tweet javlja se sumnja da DiCaprio potpisuje ugovore s djevojkama koje tijekom i nakon veze ne smiju ništa govoriti medijima, niti dijeliti na društvenim mrežama.

“Vjerojatno će i one same potpisati da će dvije-tri godine sudjelovati u toj igri. Vrlo je jasno da je svaka njegova veza klasični PR za medije. Nitko ne bi ništa posumnjao da slučaj “prestara si” nakon 25 godina” nije se ponovilo dva desetljeća. Ovo je već postalo jezivo i bizarno. Sigurno je netko angažiran da ih nađe i upozna s njim i da radi kako on kaže”.

Istina je da postoji velika teorija zavjere o emotivnom životu Leonarda DiCaprija, no posljednja informacija da njegova nova ukrajinska djevojka Maria Beregova ima tek 22 godine poklapa se s pričom o potencijalnoj vezi od tri godine do njezine 25. godine.

Previous articleTreneru Istre Livaja nije najbolji napadač lige, ima svog favorita!
Next articleMarin Ljubičić dobio crveni karton u 10. minuti. Udario je protivnika laktom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here