Home Vijesti Ovo su osumnjičeni za ubojstvo male Danke!

Ovo su osumnjičeni za ubojstvo male Danke!

257
0
3853778 99 ls s
Foto. Kurir

Za ubojstvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Eirope tragalo deset dana osumnjičeni su, kako saznaje Kurir, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot!

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, naletio na dvogodišnju djevojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio s njim.

Za Kurir je govorio i Dejanov brat Dalibor koji je u šoku.

– Brat mi je od jučer u policiji. Izveli su ga iz kuće, ali ja ne znam ništa, nitko nam ništa ne govori! Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacije – rekao je brat.

Dejan i Srđan su kolege, a okolnosti pod kojima se sve dogodilo se istražuju.

– Dejan nije oženjen, ima ga po selu, nikad nije pravio velike probleme, ali poznato je da voli da popije. Nikada nismo mislili da je sposoban za ovako nešto.

Kako se doznaje, prema pričama susjeda, Srđan je razveden i već je duže vrijeme zaposlen u Vodovodu.

– Razveo se prije otprilike godinu dana, ima sina i snahu, a imaju i djevojčicu. Ima unuku, ne znam kako mu je takvo što moglo pasti na pamet, nadam se da nije istina – kaže nam susjeda iz Luke.

Kurir je jučer ekskluzivno fotografirao osumnjičene s inspektorima u Banjskom polju.

– Inspektori su ih doveli na mjesto zločina, odnosno na mjesto gdje su najvjerojatnije automobilom pregazili malenu Danku. Na slikama se vidi kako inspektorima pokazuju odakle su došli, gdje su je udarili, ali i kuda su otišli s njenim tijelom – priča izvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here