Home Mozaik Ozbiljno prenijeli fake news o Srbima koji otimaju klokane u znak odmazde...

Ozbiljno prenijeli fake news o Srbima koji otimaju klokane u znak odmazde za Đokovića!

1385
0

Po jedan rubni hrvatski i srpski portal te lokalni Novi list nasjeli su na fake news o 2 Srbina koji su oteli dva kengura iz ZOO vrta i ispekli ih u znak odmazde za Đokovića. Vijest je prepisana s portala Worldgreynews što samo po sebi ne bi bio problem da u opisu dotične stranice ne piše – fake news generator.

Šest muškaraca iz područja Hamiltona optuženo je za provalu u zoološki vrt u Torontu (Kanada) i ubojstvo Skippyja i Ralpha, dva rijetka zapadna siva klokana. Muškarce je uhitila regionalna policija Hamiltona Wentwortha nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije muškaraca kako peku dvije rijetke životinje na lokalnom nogometnom igralištu.

Regionalna policija je upozorena na objavu na društvenim mrežama kada su ženi koja je šetala svog kućnog ljubimca prišli muškarci iz Srbije i upitali je želi li dodati svog ljubimca na ražanj uz dva klokana koja peku.

Žena, čije ime se ne otkriva zbog policijske istrage koja je u toku, rekla je novinarima CNN-a da je muškarce vidjela kako piju, pjevaju i ljube se, piše u lažnoj vijesti koju su prenijeli Maxportal, Serbiantimes i Novi list.

Previous articleHorvat za Srbiju hitno pozvao dva nova igrača!
Next articleSudac želio dati igraču crveni karton, ovaj pobjegao u svlačionicu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here