Home Mozaik Padobran se nije otvorio, 33-godišnji base jumper preminuo nakon skoka s 29....

Padobran se nije otvorio, 33-godišnji base jumper preminuo nakon skoka s 29. kata VIDEO

113
0
skok2
skok2

Zaštitar je precizirao: “Stvarali su video sadržaj za društvene mreže. Već su to bili radili i znali su da nije dopušteno.”

Skočio s 29. kata, ali se padobran nije otvorio. Nathy Odinson, 33-godišnji engleski base jumper, umro je na Tajlandu nakon što je pao na tlo. Prije skoka prijatelj je snimio pripreme za skok, što je objavljeno na društvenim mrežama. Odmah nakon toga vidi se kako muškarac pada na drvo prije negoli što se srušio na tlo.

Drama u Tajlandu

Policija je, upozorena na incident, požurila u kvart u Tambon Na Klua, u okrugu Bang Lamung u provinciji Chonburi. Pronašli su Odinsonovo tijelo na tlu: prema liječnicima, umro je istog trenutka. Uz tijelo je ležao padobran koji nije bio potpuno otvoren. „Čuo sam šum

stabla i pomislio da je pala grana koja je udarila o tlo. Tada je jedna žena vrisnula, pa sam se približio i shvatio da je to osoba”, rekao je svjedok engleskim novinama.

Zaštitar je precizirao: “Stvarali su video sadržaj za društvene mreže. Već su to bili radili, mada su znali da nije dopušteno.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here