Home Mozaik Par hitno hospitaliziran nakon leta s padobranom

Par hitno hospitaliziran nakon leta s padobranom

100
0

Kao što znamo, stanica hitne pomoći je mjesto prve pomoći, tamo se dolazi u hitnom slučaju, s nadom da ćete biti brzo pregledani i dobiti potrebnu njegu. 

Medicinsko osoblje je naviklo na zaista teške i okrutne slučajeve, a neke priče pacijenata graniče s nadrealnim… nije slučajno da su takve priče preuzele i uspješne televizijske serije i programi. One oslikavaju različite situacije: one koje izazivaju smijeh, sram ili ogorčenje. 

Priča koju ćemo vam ispričati je u samo nekoliko minuta obišla internet, a reakcije korisnika bile su mješavina čuđenja, nevjerice, ironije, jer je zaista netipična, ona prkosi sili gravitacije (recimo to tako) !

Priča je to o dvoje ljudi koji su završili na hitnoj nakon skakanja s padobranom. 

Nije baš najbolja stvar završiti na hitnoj nakon leta padobranom jer niste obuzdali svoje instinkte, zar ne? To se dogodilo dvama golupčićima koji su izgubili „kočnice“, zaboravivši otvoriti padobran dok su u letu vodili ljubav.

Rezultat? William i Leslie, koji su se s tim suočili, prepričali su uživo svoje apsurdno iskustvo na televiziji tijekom emisije TLC. Ako su s jedne strane uspjeli izmamiti osmijeh, s druge strane smo svjesni da im je u pitanje došao život. William je izjavio: “Leslie i ja smo ovisnici o adrenalinu.” Leslie je dodala kako je samo jedan Williamov pogled dovoljan da u njoj potakne instinkt za vođenjem ljubavi, definirajući sebe kao “vrlo aktivnu u intimi” i potom precizirajući: “Uvijek tražim neko novo mjesto gdje to mogu raditi”.

William prihvaća svaki zahtjev svoje bolje polovice, ističući: “Ona dobro zna da me ne smije izazivati. Njena želja odmah postaje moja želja koju treba ispuniti.” Ona, koja je možda najkreativnija u paru, je bila uvjerena da će opuštanje u letu biti još uzbudljivije; a on kao da se složio s tim, vjerujući da će njihova odjeća, koja se sastoji od širokih hlačica, olakšati spajanje, ali je sudeći po onome što se tamo dogodilo, očito nešto pošlo po zlu.

“Vrlo mali” neočekivani događaj ubrzao je (u pravom smislu riječi) njihovo adrenalinsko iskustvo jer je William, svladan strašću, zaboravio povući uže padobrana, uspjevši ga aktivirati samo nekoliko trenutaka prije nego što je njegova voljena dotakla tlo. On, međutim, nije uspio izbjeći udar u asfalt te je pred očima Leslie, koja je nekim čudom ostala neozlijeđena, završio na hitnoj s frakturom nosa i modricama na intimnom području.

Što brine Williama? Da više ne može zadovoljiti svoju partnericu… za neko vrijeme će njegov ozlijeđeni ud morati na odmor. Sve je dobro što se dobro završi, ali nisu li pretjerali u svojoj strasti i želji za adrenalinom?

Previous articleUpoznali su se, ali je nakon 3 dana ona primila čudno pismo
Next articleSrušena i greškom ubijena od strane svekrve, trebala je proslaviti prvi rođendan svoje kćeri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here